Produkter til Clean & Kill Mold

April 18

Produkter til Clean & Kill Mold


Mold finnes i luften og er en integrert del av den naturlige rekkefølgen av ting, som det bryter ned dødt organisk materiale til nyttige næringsstoffer. Mugg i hjemmet ditt er ikke mye av en plage, med mindre den finner en fuktig overflate der det kan vokse. Når mold begynner å vokse i hjemmet, kan nivået av mugg i luften begynner å forårsake helseproblemer hos mennesker.

Vaskemiddel

Enhver mildt vaskemiddel eller såpe er effektiv ved rengjøring mold av ikke-porøse overflater. Mens vaskemiddel faktisk ikke drepe mold, det gjør rengjøre mold av og forbereder overflaten for desinfeksjon. Bland nok vaskemiddel med vann til såpeskum form og deretter skrubbe det berørte området med en svamp. Unngå å bruke ammoniakkbaserte rengjøringsmidler, da disse vil reagere med blekemiddel forårsaker giftige gasser.

Blekemiddel

Blekemiddel er en av de mest effektive produkter for å drepe mugg. Kombiner om en kopp blekemiddel med 1 liter vann og frakk mugne området med løsningen. La blekemiddel sitte der i 30 minutter, og skyll hele området med vann, og aktivt tørk området slik at du ikke oppmuntre ytterligere muggvekst.

Andre Mold-Killing produkter

Mens vaskemiddel og blekemiddel vil rense og drepe mold på en porøs overflate, vil en rekke andre husholdningsprodukter drepe eller ren mold. En pasta laget av eddik og natron vil drepe de fleste former for mugg og kan sitte og jobbe på selv vertikale flater. Hvis du har tilgang til dem, både boraks og hydrogen peroxide er kraftige mold mordere. Et stort antall kommersielle muggmidler er tilgjengelige, med navn som vanligvis har ordet "mold" i dem. De fleste av disse kommersielle mordere har de samme aktive ingrediensene som den naturlige mold draps alternativer.

porøse overflater

Mens en rekke produkter drepe eller ren mold fra ikke-porøse overflater, er det nesten umulig å fjerne mugg fra porøse overflater som tre, gips eller papir. Hvis formen ikke har fått hele veien gjennom, kan du klippe eller sand bort det berørte området, fjerne mugg i prosessen. Ellers er den eneste utvei å råde over mugne materialet.

Bleach Rengjøring Prosedyre

Ved rengjøring eller drepe mold, er det viktig å ta visse forholdsregler. Mold er spesielt farlig når du rengjør det, som muggsporer vil bryte ut og bli luftbårne. Bruk alltid hansker og maske, og fukte ned området først for å redusere antallet luftbårne muggsporer. Enhver form drepende prosedyren skal begynne med å finne og korrigere kilden til fuktighet som tillot formen for å vokse, ellers formen vil bare vokse tilbake.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com