Slik fjerner en Port Wine Stain

January 17

Slik fjerner en Port Wine Stain


Port er en søt rødvin laget i Portugal. Vinen er ofte serveres med dessert kurset. Når portvin et uhell sølt på klærne eller duk, er det viktig å handle raskt for å hindre at flekken sprer seg. Når flekken er isolert, må du fjerne drue pigment fra stoffet fibrene. Mens kommersielle flekkfjernere arbeide for å fjerne vin flekker, kan hjem rettsmidler være like effektive uten ekstra kostnad.

Bruksanvisning

1 Legg den portvin-farget stoff på et flatt underlag. Dekk flekken med bordsalt til å absorbere vin. La saltet på vin flekken i 30 minutter for å absorbere vin fra tekstilgarn.

2. Bland 1/2 ts. oppvaskmiddel, 1 ss. hvit eddik og 1 liter lunkent vann i en bøtte. Bløt portvin-farget stoff i såpevann i 15 minutter. Fjern stoffet fra såpevann, og skyll den med kaldt vann.

3 Fukt en ren, hvit klut med isopropanol. Svamp vin flekken fra utsiden av flekken mot midten. Som vin flekken overføringene til kluten, endre til en ren del av kluten, og fortsette å svamp.

4 Påfør enzym pre-sug flekkfjerner til den gjenværende portvin flekken. Fortynne konsentrert pre-suge i en liter lunkent vann. Tillat den pre-suge til å arbeide på resten av vin flekken i 30 minutter for å fjerne pigment fra tekstilfibre.

5 Vask tøyet med vaskemiddel og oksygen blekemiddel for å fjerne eventuelle tiloversblevne flekken. Sjekk stoffet før tørking for å sikre at hele portvin flekken er fjernet. Gjenta disse trinnene som er nødvendig for resten av vinen flekken.

Hint

  • Dekk en portvin flekken med natron eller maismel i stedet for salt når det er nødvendig.
  • Hvis du er borte fra hjemmet når en vin utslipp oppstår, skyll stoffet med kaldt vann for å fjerne så mye av flekken som mulig, så klatt stoffet tørt.
  • Varmen fra tørketrommelen setter vin flekker som ikke har blitt helt fjernet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com