Hjemmelaget BBQ Pits

January 28

Hjemmelaget BBQ Pits


Grilling over en brann gropen er en av de eldste og mest universelle metoder for å tilberede mat. En grunn til at grilling over åpen ild er så populært er fordi det er enkelt å lage nesten alle slags mat på den måten. Og når røykfylt aroma av grilling gjennomsyrer luften så vel som mat, trekker det venner og familie som elsker å samle seg rundt et bål. Bygg en grill grop i hagen din og begynne en matlaging tradisjon som vil gi deg timevis med underholdning og noen virkelig god mat.

Bruksanvisning

1 Bruk et målebånd for å måle og merke en 4-fots-by-4-fots oppdateringen av bakken. Fjern eventuelle gress fra området ved å klippe og fjerne torv med en spade. Lå traktoren felgen på høykant i midten av ryddet oppdateringen av bakken. Dump knust granitt på ryddet området rundt kanten av felgen for å danne en 1-tommers-tykke lag. Rake granitt slik at det vises nivå.

2. Plasser netting lokket på den øvre leppe av traktoren felgen slik at åpningen av felgen er helt dekket av nettingen lokket. Plasser grillristen på toppen av lokket mesh.

3 Plasser steinene på toppen av knust granitt lag, oppstrammende dem tett mot traktoren felgen. Fordel steinene hele veien rundt kanten for å bidra til å holde den på plass.

4 Løft grill rist og mesh lokk å legge stokker og opptenningsved i hule av felgen. Bruk en lang håndteres butan lighter for å tenne kindling under loggene 30 minutter før du er klar til å plassere maten på grillen rist for matlaging. Legg mer ved til bålet ved behov.

Hint

  • Fire 5-gallon spann av knust granitt bør være tilstrekkelig til å lag en tomme av granitt på det klargjorte området rundt felgen.
  • Se etter brukt traktor dekk felger på loppemarkeder, eller besøke en pensjonert bonde som kanskje har en å selge.
  • Se etter netting lokk og metall grilling ristene hjemme-forsyning og camping butikker.
  • Brukte lastebil og bil felger vil arbeide for en hjemmelaget grill - de er bare mindre enn en traktor dekk felg. Størrelse på lokket og risten slik at de er omtrent 2 inches større enn diameteren til felgen man velger.
  • Bruk steiner på størrelse med en fotball for å danne en ring rundt felgen.
  • Legg et lag med luke barriere, kuttet for å passe ryddet området, under knust granitt for å hindre ugress i å vokse opp gjennom granitt.
  • Velg et område i hagen din vekk fra bygninger og trær med over hengende lemmer.
  • Ikke ta på varmt metall rist og lokk med fingers.Use et par lange håndtak tang til å skyve mesh lokket og grill rist sidelengs når du er klar til å legge mer ved til bålet. Vær forsiktig - løfte opp lokket og rist kan føre til at maten faller av risten.
  • La aldri en brann av noe slag uten tilsyn.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com