Hvordan å beskjære et Vigna Caracalla Plant

April 11

Vigna Caracalla, fra Fabaceae familien, som ofte kalles flere navn, blant snegle vintreet, sneglen blomst, klatring skall plante, korketrekker blomst, Phaseolus giganteus, Phaseolus caracalla, sneglehus og klatring skall plante. Dette anlegget er innfødt til tropisk Sør-Amerika og Mellom-Amerika. Den dyrkes som en årlig i kalde områder og som en flerårig i varmere steder. Dette raskt voksende vintre når 10 til 20 fot i en sesong og produserer duftende, prangende blomster som tiltrekker sommerfugler, bier og fugler. Omsorg for Vigna caracalla omfatter beskjæring.

Bruksanvisning

En Clip noen deler av Vigna Caracalla som er syk, skadet eller død når som helst. Dugde til en sunn del av anlegget i en 45-graders vinkel.

2 Steriliser beskjæringssakser med alkohol før du bruker dem igjen, hvis du skal fjerne syke deler av vintreet å unngå spredning problemet. Kast fjernet deler av anlegget bort.

3 Beskjær Vigna caracalla som trengs i løpet av vekstsesongen for å kontrollere størrelsen og formen. Forsøk alltid å tillate vintreet å vises naturlig når det er mulig.

4 Skjær vintreet tilbake til bakken hver to eller tre år hvis den vokser på trær. Dette gjør trærne til å forbli uskadd.

5 Trim vintreet tilbake hver høst eller tidlig vinter i områder med kalde temperaturer som vanligvis dreper anlegget. Vent til vintreet visner og dør først, og deretter klippe det tilbake til bakken. I mange steder, vil vintreet komme tilbake til våren når den varmes opp igjen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com