Apple Trees å vokse i Kansas

March 12

Hvis du planlegger å vokse epler i Kansas, er det mange eplesorter som trives i denne tilstanden. Tenk over hva du trenger epler for og hva slags omsorg du kan gi epletrærne. Velg eplesortene som vokser best i staten.

Jonathan

Jonathan epler er runde og røde, og kjøttet er mellom hvitt og krem ​​i farger. Det er en svak syrlig smak til frukt og eple kan vare mellom tre og fire måneders lagring. Selv om Jonathan epletreet er en ganske fruktbar bærer, er det utsatt for skabb, seder eple rust og pulveraktig mugg. Treet er liten, noe som gjør den ideell for mindre Kansas hager, og motstandsdyktig mot skadedyr vanlige i staten.

golden Delicious

Golden Delicious epler har en mild søt smak, og frukten er stor, gul i fargen og saftig. Det er en god all-purpose eple, så det kan brukes for å spise eller baking, men det blåmerker lett når plukket. Hvis treet er trimmet jevnlig, vil det bære frukter hvert år. Det er tolerant av kalde Kansas vintre.

Ozark Gold

Ozark gull epler har en søt smak med svært lite syre smak. Kjøttet i seg selv er semi-fast. Ozark gull epletreet er hardføre og sykdom motstandsdyktig, og det har fordelen av å bære frukt i ung alder. Som den gylne deilig treet, må den tynnes regelmessig for å bære frukt på årlig basis, og det er egnet til Kansas vintre.

Imperium

Empire epler er en lys, tiltalende rødt, og de er har en søt, litt syrlig smak. Disse eplene er gode å spise epler, og de også produsere god cider. Empire epletrær er hardføre og de bærer tidlig på året, i løpet av kort Kansas våren. De produserer også tunge, voksaktig blomster, som legger attraktiv farge til hagen. De lange Kansas somre la Empire epletrærne til å bære frodig.

Lodi

Lodi epler er gul-grønn i fargen, og de har en litt melete konsistens og et søtt syrlig smak når det spises. Frukten er stor, men med forbehold om blåmerker. Det bør bli plukket når det er litt umodne for å unngå skade på frukt. Den Lodi epletreet er en produktiv tre som bærer pålitelig, og det tåler kulde Kansas vintre veldig godt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com