Hvordan kan jeg skjule Attic Nedtrekk trapper?

February 5

Hvordan kan jeg skjule Attic Nedtrekk trapper?


Det & # 039; s viktig å holde loftet trapper tilgjengelig, selv om du bruker loftet bare for vedlikehold eller lagring formål. Ceiling kutt og pull-down maskinvare for loftet trappene ødelegge gangen eller rommet. Selv om det & # 039; s mulig å skjule loftet trappene med en rektangulær fluorescerende lys fixture, dette krever kabling og kan utgjøre en fare i en nødsituasjon. Skjule loftet trappene med en sikker, billig metode som vant & # 039; t hindre nødvendig tilgang til loftet. Ceiling gobeliner, ofte brukt på takbjelker, gi full fortielse.

Bruksanvisning

1 Mål lengden og bredden på loftet trapper tilgangspanelet og tilsett 2 inches i hver retning for å bestemme minimum størrelsen på tapetet. Mål den to ganger og notere målingene. Hvis loftet trappene er i en hall eller smalt område, måle bredden og notere det ned som det maksimale bredden på tapetet.

2 Velg et veggteppe som går med humør og fargene på rommet. For eksempel kjøpe en jomfru og enhjørning for en jente & # 039; s soverom, en viktoriansk floral billedteppe for et land hytte eller tradisjonelle dekorere ordningen, en indisk print for en eklektisk hjem eller en geometrisk billedvev for en moderne rom.

3. Rull ut selvklebende borrelås krok side av stripen langs en ​​kant av tapetet fra den ene enden av duken til den andre. Kroken side er mer strie siden av borrelås, med stive små kroker som fanger i mykere sløyfe siden av borrelås. Skjær borrelåsen på slutten av stoffet.

4 Fjern backing 6 inches om gangen og trykk den selvklebende siden ned langs billedvev & # 039; s kanten.

5 Gjenta trinn 3 og 4 på motsatt kant av billedvev.

6 Rull mer borrelåsen på en annen kant av billedvev. Utvide denne strimmel mellom de to strimler i stedet for å anvende denne strimmelen til bare og ikke stoffet på de andre deler av borrelås. Skjær lengdene. Bruk den på samme måte som i trinn 3. Skjær et bånd for det motsatte kanten og bruke det man fullføre kroken borrelås stripe hele veien rundt billedvev.

7 Rull løkken siden av selvklebende borrelåsen. Skjær sløyfe strippe de samme lengdene som borrelås på tapetet.

8 Mål billedvev & # 039; s bredde og lengde.

9 Merk taket med kritt eller blyant lengden og bredden på tapetet. Lag minst tre eller fire merker på hver side for å hjelpe henge billedvev rett.

10 Fjern backing 6 inches av gangen og bruke sløyfebånd til taket langs krittet merkene.

11 Har din assistent hånden du billedvev. Hvis tapetet har en topp og bunn design, orientere den til hvordan du vil det skal vises nedenfra. Match borrelås og trykk på tapetet på plass for å skjule loftet pull-ned trapper.

Hint

  • Hjem innredning, outlet butikker og varehus bære veggtepper.
  • Lag din egen billedvev fra møbelstoff eller annet solid vevd eller skrives ut stoff fra et stoff eller import butikk. Hem kuttet endene eller bruke stryke på hemming tape.
  • Consult lokale byggeforskrifter før skjuler loftet trapper.
  • Brannmannskap må kanskje tilgang til loftet, og bremse ned sitt arbeid kan føre til større tap i tilfelle brann.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com