Slik reparerer en enkelt håndtak tappekran

March 4

Slik reparerer en enkelt håndtak tappekran


En enkelt håndtak tappekran er enten en plate, kassett eller ball type kranen. Disse er skive mindre kraner og operere på forskjellige måter, men alle tre har få bevegelige deler og er utformet for å utøve minimal spenning på en hvilken som helst en del. Disse kranene generelt krever mindre vedlikehold enn kompresjons kraner, som er avhengige av programmet eller frigjøring av press på en vaskemaskin for å kontrollere flyten av vann. De krever ikke mye teknisk kunnskap til å reparere, og kunnskapen vil bidra til å spare penger i rørlegger reparasjonskostnader gjennom årene.

Bruksanvisning

Disc tappekran

1 Slå av vannet kontrollhåndtakene under vasken. Hvis du ikke finner dem, slå av hovedvanntilførselen til huset, som vanligvis ligger ved vannmåler der rørene går inn i huset. Løft håndtaket for å drenere vannet linjene.

2 Ta av beskyttelsesdekselet på toppen av kranen håndtaket ved slipping en flat skrutrekker under hetten og spratt den av å avsløre settskruen for håndtaket. På noen kraner settskruen kan være en sekskantmutteren på siden og i bunnen av håndtaket som du kan fjerne med en umbrakonøkkel. Løft av håndtaket.

3 Ta av lokket som dekker patronen ved ganske enkelt å løfte den av eller skru den ved å vri den mot klokken med en halvmåne skiftenøkkel.

4 Løsne skruene på toppen av kassetten, og løft den ut av kranen kroppen med en oppadgående vridende bevegelse.

5 Finn sett sel i bunnen av kassetten, og trekke dem ut med et par av nebbtang. Erstatt dem med nøyaktig samme type sel fra jernvarehandelen.

6 Sett inn tonerkassetten ved å justere hullene i kassetten med de i bunnen av kranen boliger.

7 Monter kranen ved å følge demontering prosessen i revers. Skru på vannet, og se etter lekkasjer.

Cartridge tappekran

8 Slå av vannet kontrollhåndtakene under vasken. Hvis du ikke finner dem, slå av hovedvanntilførselen til huset, som vanligvis ligger ved vannmåler der rørene går inn i huset. Løft håndtaket for å drenere vannet linjene.

9 Ta av beskyttelsesdekselet på toppen av kranen håndtaket ved slipping en flat skrutrekker under hetten og spratt den av å avsløre settskruen for håndtaket. På noen kraner settskruen kan være en sekskantmutteren på siden og i bunnen av håndtaket som du kan fjerne med en umbrakonøkkel.

10 Ta av håndtaket og finn festeklips på basen på håndtaket. Dersom kranen har en svingbar tut, vil det være nødvendig å bruke en halvmåne fastnøkkel til å fjerne den sekskantede holderen mutteren og løft av tuten.

11 Bruk et par av nebbtang for å fjerne festeklips. En tynn plast eller metallhylse kan dekke holderen klippet, som du kan fjerne ved ganske enkelt å løfte den av.

12 Merk den nøyaktige plasseringen av kassetten i kranen bolig slik at du kan erstatte den i samme posisjon ved å stille opp markeringene på kassetten med de på kranen bolig. Grip patronen med en tang og løft den ut.

13 Finn O-ringene på kassetten, lett frakk dem med vaselin, og skyv dem på kassetten i de samme sporene de gamle ble fjernet fra. Kjøp nøyaktig samme type O-ringer fra jernvarehandelen.

14 Monter kranen i samme rekkefølge det ble demontert. Skru på vannet, og se etter lekkasjer.

ball tappekran

15 Slå av vannet kontrollhåndtakene under vasken. Hvis du ikke finner dem, slå av hovedvanntilførselen til huset, som vanligvis ligger ved vannmåler der rørene går inn i huset. Løft håndtaket for å drenere vannet linjene.

16 Ta av beskyttelsesdekselet på toppen av kranen håndtaket ved slipping en flat skrutrekker under hetten og spratt den av å avsløre settskruen for håndtaket. På noen kraner settskruen kan være en sekskantmutteren på siden og i bunnen av håndtaket som du kan fjerne med en umbrakonøkkel.

17 Bruk en halvmåne fastnøkkel til å løsne justeringsringen ligger under håndtaket for å løfte ut cam montering og ball.

18 Sett en blyant inn i setene og fjærer i kranen bolig, eller bruke et par av nebbtang for å fjerne dem. Rengjør området mineral buildup, og sett inn nye seter og fjærer.

19 Sett på cam og ballen ved å justere åpningen i siden med sporet inne i kranen boliger. Også se etter nøkkelen på cam forsamlingen som glir inn i hakket på huset.

20 Monter kranen i samme rekkefølge det ble demontert. Skru på vannet, og se etter lekkasjer.

Hint

  • Sett sammen en verktøykasse med verktøy og deler som brukes til å reparere kraner, og holde den tilgjengelig for å arbeide på kraner som de begynner å lekke.
  • Bytt ut alle deler med nøyaktig samme type kjøpt fra jernvarehandel.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com