Hvordan sette en Scotts Turf Builder Spreder

January 24

Hvordan sette en Scotts Turf Builder Spreder


Ved hjelp av en Scotts Turf Builder spreader gjør gjødsle plenen raskt og enkelt. Du vil være i stand til å fullføre oppgaven i mye kortere tid enn å gjøre dette for hånd eller ved hjelp av en hånd-cranked sprederen. Det er mange innstillinger å velge mellom som bestemmer hastigheten som gjødsel spres, slik at du kan velge hva som fungerer best for gjødsel du bruker.

Bruksanvisning

1 Les instruksjonene på posen med plengjødsel for å se hva Scotts sprederen innstillingen skal være. Dette vil variere avhengig av hvilken plenen gjødsel du bruker.

2 Finn hjulet som bestemmer hastigheten som plenen gjødsel spres ved bruk av Scotts sprederen. Denne befinner seg på samme side som håndtaket. Skiven er vanligvis oransje og vil ha tall hele veien rundt det 2-15.

3 Vri bryteren med klokken for en høyere innstilling. Dette er bra for større partikler av gjødsel, som åpning som plenen gjødsel vil være passerer gjennom er større. På en Scotts spreder, ville en høy innstilling være 12 eller 14.

4 Vri hjulet mot klokken for en lavere innstilling. Dette vil fungere godt for mindre partikler av gjødsel som langt mindre plengjødsel vil passere gjennom. En lav innstilling ville bli betraktet som 3 eller 5 på en Scotts sprederen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com