Hjem metoder for å fjerne riper fra CDer

April 16

Hjem metoder for å fjerne riper fra CDer


CD-er og DVD-er har et opptak film (den blanke reflekterende lag) og en plastdel. Data lagres på filmen. Ifølge Livet hackery, er det plast delen som blir ripete. Riper kan skje naturlig som CD eller DVD spilles av gjentatte ganger. Riper kan også oppstå fra mishandling platen eller en spiller eller spillkonsoll som må rengjøres. Den ripefjerningsprosessen jevner ut riper ved enten iført overflaten før det er enda eller ved å fylle i riper.

Rengjøring en DVD eller CD

Først rengjøre CD eller DVD med varmt vann eller en brillerens og en myk bomull eller mikrofiberklut. En skitten, støvete, eller flekkete disk kan være årsaken til at det ikke vil spille. Påfør middelet på reflekterende siden av CD eller DVD, tørke den fra innsiden og ut å rengjøre. De Livet hackery og renhold tips nettsteder rapporterer at rengjøring eller reparasjon disker ved hjelp av en sirkulær bevegelse kan legge til flere riper. Air tørking disker minimerer sjansen for å skrape den reflekterende overflaten.

Fjerne Riper

Brasso er et meget mildt slipende materiale som kan brukes til å fjerne riper. High Tech Edge advarer om at Brasso har røyk så CD-er og DVD-er bør repareres på et godt ventilert område. Påfør brasso til riper med en bomullspinne til grunnen forsvinner eller er dempet, og skyll disken for å fjerne rester. Hvit tannkrem og innsiden av et bananskall kan fjerne riper også. Følg de samme trinnene med de ulike elementene. Unngå gel og hvithet stil tannkremer.

etter Care

Etter reparasjonsprosessen er fullført, sette diskene inn i en spillkonsoll, bærbar PC eller PC CD / DVD-stasjon, eller en spiller, og se om de spiller uten å hoppe. Du kan prøve å reparere CD-er og DVD-er en gang hvis det er nødvendig. Hvis CD-er eller DVD-er spill uten å hoppe eller stoppe, sørg for og lagre diskene i enkeltsaker når den ikke er i bruk. Bruk en rensedisken med jevne mellomrom i CD- og DVD-spillere, og i spillkonsoll stasjoner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com