Hvordan å programmere en 4-sifret hoved Lock

February 23

Den 4-Digit Master Lock er en kombinasjonslås opprettet av Master selskapet. Denne låsen har en kombinasjon panel som gir deg skrive inn din egen kode for å låse og låse opp enheten. Ved å følge noen enkle trinn, kan du omprogrammere låsen og skriv inn din egen kombinasjon. Dette forhindrer alle som ikke kjenner koden får tilgang til dine verdisaker.

Bruksanvisning

1 Lås opp Master lås for første gang ved hjelp av kombinasjonen innstilt på fabrikken. Denne forhåndsdefinerte kombinasjoner vil bli inkludert i dokumentasjonen som følger med Master lås. Sett hver velgeren til riktig nummer på forsiden av låsen, og dra på sidene.

2 Trykk på tilbakestillingsspaken. Dette er funnet på innsiden av låsen når den er åpen. Skyver spaken flate mot toppen av låsen. Dette vil frigjøre knastene og tillater deg å flytte hver dial fritt.

3 Juster hver hjulet til antall ditt valg. Når hvert nummer er på riktig sted, trekker tilbakestillingsspaken tilbake til sin opprinnelige posisjon. Ikke flytt de ringer mens du gjør dette; kombinasjonen lagres ikke før enheten er låst igjen. Skyv låsen lukket for å sette kombinasjonen. Skriv ned kombinasjon; du trenger det for å åpne låsen i fremtiden.

4 Snu hver velgeren til et tilfeldig tall. Oppgi kombinasjonen du bare sette og åpne låsen. Man kan endre kombinasjonen når som helst ved å gjenta prosessen med låsen åpen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com