Hvordan Grow en Reker Plant

February 25

Akkurat som navnet tilsier, har reker planten blomstrer med overlappende bracts likner en reke. En vakker tropisk plante, blomstrer det voldsomt i riktig forhold - soner ni til 11. Det kan plantes i bakken eller gjør en fantastisk uteplass display. Les videre for å lære hvordan å vokse en reke plante.

Bruksanvisning

1 Velg en plante med full morgensol og delvis ettermiddag skygge. Dette anlegget gir mye farge til en flerårig grensen. Pass på at jorda har god drenering.

2 Dyrke området 2 til 3 inches dyp og endre jord med organisk materiale.

3 Space plantene 2 til 3 fot fra hverandre. De vil spre seg og vokse 2 til 3 fot i høyde. Vann godt etter planting og holde fuktig inntil etablert.

4 Plant i en stor container på en veranda eller uteplass, om ønskelig. Bruk en allsidig potting mix.

5 Gjødsle en gang i måneden med væske all-purpose gjødsel for blomstrende planter. Denne spennende anlegget vil blomstre hele året i tropisk klima.

6 Forplante ved å ta stiklinger om våren til tidlig sommer. Fjern en 3 til 4 tommer non-blomstring skyter like nedenfor en node. Dypp tuppen av skyte i rooting hormon og legg i en gryte fylt med potting jord. Hold jorden fuktig og ut av direkte søn Misting er også gunstig. Ikke gjødsle før godt forankret.

Hint

  • Hvis reker anlegget blir til leggy, skjære tilbake til fremme bushiness.
  • Container planter må flyttes innendørs for vinteren.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com