Definisjon av polyresin

February 9

Definisjon av polyresin


Polyresin er et hydrokarbon, eller en organisk forbindelse som bare inneholder hydrogen og karbon. Det har mange anvendelser, spesielt innen teknikken industrien, hvor det egner seg godt for figurer og muggsopp.

Origins

Polyresin kommer hovedsakelig fra bartrær, men andre planter som dragen blod anlegget kan gi den. Når forsteinet, er slik harpiks fra trær kalt rav.

Bruk

Produsenter bruker polyresin for en rekke formål, inkludert å gjøre retter og husholdningsartikler varer. Den kan også brukes i å lage smykker, statuer eller muggsopp. Noen skjøre kunstverk, som bevarte blomster, kan være belagt med polyresin for å beskytte dem.

Kjennetegn

Ved oppvarming blir polyresin fleksibel. Når den tørker og herder, er imidlertid stoffet nesten uknuselige og tåler håndtering og bruk.

Fordeler

Polyresin er et populært valg blant kunstnere på grunn av sin evne til å holde et høyt detaljnivå. Det er bemerkelsesverdig lettere å skjære enn tre eller stein og holder detaljene godt.

kompatibilitet

De fleste malinger og metallfinish er kompatible med polyresin. Den kan brukes sammen med metall, tre og til og med stein. Alabastrite, en form for polyresin, er skapt gjennom tilførsel av bakken stein. Denne ekstra fyllstoff gir mulighet for ulike typer teksturer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com