Hvordan Gjødsle Sunflower Plants

February 8

Hvordan Gjødsle Sunflower Plants


Solsikker trenger næringsstoffer for å vokse. Anlegget får næring fra mengden av nitrogen, fosfor og kalium i jordsmonnet. Disse ingrediensene er nødvendig for å fremme god løvverk, blomst vekst og sterke røtter. Solsikke planter som vokser i skrinn jord mangler disse essensielle. Gartnere trenger å beef opp jord med gjødsel. Ikke mye tid eller krefter er involvert i prosessen.

Bruksanvisning

1 Forstå hvordan gjødsel er vurdert. Tre tall som ligger på posen representerer den prosentvise mengde av nitrogen-fosfor-kalium i blandingen. En etikett med 10-15-10 er godt å starte med tidlig på våren.

2 Gå til en hage forsyning butikken og kjøpe gjødsel når du er klar til å plante. En selger som vil hjelpe deg å finne den nødvendige beløp basert på området eller antall solsikker du forventer å vokse.

3 Still gjødsle selv om du tidligere har plantet frøene og plantene er allerede presser gjennom bakken.

4 Arbeid gjødsel i jord to inches bort fra anlegget eller hvor du plantet frøet. Hvis frøet er ennå ikke i bakken sted noen gjødsel to inches under frøet sengen. Ikke plasser gjødsel med solsikkefrø.

5 Bruk samme metode for å større rader med solsikkefrø eller planter. La alltid to inches fra den voksende området. Danne et band av gjødsel på hver side av raden.

6 Water området etter behov.

7 Påfør ekstra fosfor og kalium på overflaten enten om våren eller høsten. Bruk en kringkasting spreder for dette. Les instruksjonene for riktig innstilling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com