Hvor mye koster det å gjøre et lite kjøkken Renovasjon?

August 19

Hvor mye koster det å gjøre et lite kjøkken Renovasjon?


Kjøkkenet er blant de travleste stedene i hjemmet, og er en integrert del av hjemmet design. Dette er et rom som må være både estetisk og funksjonelt. Små kjøkken kan være en utfordring når det gjelder å optimalisere plass og gir nok lagringsplass. Remodeling et slikt rom kan løse eventuelle problemer, og tillate hus til spesielt design rom for hans behov. Kostnaden for denne type ombyggings vil variere sterkt, avhengig av graden og kvaliteten av arbeidet.

Små Kjøkken Dimensjoner

Definisjonen av et lite kjøkken kommer til å variere sterkt avhengig av hjemmet, region og person. Generelt sett, et kjøkken med mindre enn 100 kvadratfot er liten, men dimensjonen er også en viktig faktor. En plass som er lang og smal, men mer enn 100 kvadrat, kan kreve planer og design som passer for en liten plass. For små kjøkken, mindre dimensjonerte apparater og nøye arrangert skap og benkeplater vil bidra til å maksimere plass samtidig feil minimeres.

Grunnleggende Remodeling

Den gjennomsnittlige kostnaden for et kjøkken oppussing kommer til å avhenge i stor grad av flere faktorer. Chief blant disse faktorene er størrelsen på plass og hvor det kreves mye materiale å fullføre det. De typer materialer er valgt for gulv og benkeplater vil også påvirke prisen, så vil plassering, og hvor mye arbeid som kreves for å fullføre jobben. Hvis strukturelle skader er til stede, eller om veggene må bli slått ned, prisen vil øke betraktelig i løpet av en jobb som er i hovedsak kosmetisk. Maling og kabinett maskinvare er ganske kostnadseffektive aspekter av oppussing, mens flere betydelige kostnader vil komme fra kjøkkenet must-haves, inkludert skap, gulv, benkeplater og hvitevarer.

skap

Skap generelt konsumere en stor del av enhver ombygging budsjett. Den rimeligste alternativet er å bare rehab eksisterende skap med et nytt strøk med maling og maskinvare. Erstatninger kommer i to alternativer, standard som er tilgjengelig fra de fleste hjem forbedring butikker, eller skikk, som er spesielle bestilles til rommet spesifikasjoner. Ifølge costhelper.com, vil den grunnleggende kabinett kostnaden for en 10 av 12 fots mellomrom kjøre mellom $ 4000 og $ 5000. Dette estimatet inkluderer ikke plater eller installasjon.

benke~~POS=TRUNC plater~~POS=HEADCOMP

Det er flere benkeplate tilgjengelige alternativer, noen mer budsjettvennlig enn andre, og hver har sine egne positive og negative egenskaper. Laminater og keramiske fliser er generelt de mest rimelige alternativer og varierer mellom $ 10 og $ 30 per kvadratfot, inkludert installasjon. Slakter blokk, som oftest laget av lønn, rød eik eller teak, er svært funksjonelle, men høy vedlikehold. Dette alternativet går mellom $ 40 og $ 65 per kvadratfot med installasjon. Betong, stein og rustfritt stål er blant de mest kostbare alternativer, men gi den mest moderne utseende til rommet. Betong gjennomsnitt ca $ 100 per kvadrat fot, naturstein fliser, inkludert granitt, ca $ 70 per kvadrat fot, og rustfritt stål ca $ 140 på tidspunktet for offentliggjøring.

gulv

Gulv alternativer for et kjøkken er noe mer begrenset enn for andre rom. Dette skyldes først og fremst til den type aktiviteter som foregår på kjøkkenet. Foruten å være et aktivitetssenter, pleier det å ha flere søl, ta kontakt med fuktighet og varierende temperaturer. Produsert hardtre og keramiske er gode valg, og har en tendens til å være den mest budsjettvennlige. Produsert hardtre, avhengig av stil, vil variere mellom $ 4 og $ 8 per kvadrat fot, mens keramiske fliser vil koste mellom $ 6 og $ 12 med arbeidskraft og installasjon, ifølge houseflippinghelper.com. Betong, komplett med dekorative finish, går omtrent $ 15 til $ 18 per kvadrat fot.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com