Hvordan bygge et spisebord og benker

August 20

Hvordan bygge et spisebord og benker


Det kan være svært dyrt å kjøpe et spisebord og stoler, spesielt hvis du vil ha noe varig. Dette bord og benk sett passer godt inn i de fleste uformelle eller moderne spise områder, og det kan bygges med felles dimensjonale trelast fra din lokale senter. Det krever ingen komplisert snekker eller dyrt verktøy. Best av alt, kan du enkelt justere sine dimensjoner for å gjøre den større, og det vil være relativt billig å bygge. Planene gir kravene til en benk; doble byggevarer hvis du ønsker å lage to.

Bruksanvisning

Monter Table

1 Lag en U-formet settet med to av de lange 4 x 4-ere (ben) og en av de korte. Bore to hull gjennom hvert ben inn i en ende av den korte 4 x 4, forsenkning hullene halvveis. Bruk fire 4-tommers skruer (to i hvert ben) og lim for å feste dem.

2 Bruk de resterende 4 x 4-ere til å gjøre en andre etappe montering.

3 Bygg en firkantet ramme med 2 x 4-ere. Plasser de tre kortere stykker mellom de lengre (side) stykker på arbeidsflaten, står dem på de to-tommers sider. Plasser et kort stykke ved hver ende av sidestykkene, med det tredje stykke som danner en spenne halvveis mellom dem. Bore hull gjennom sidene til endene av hver av de korte stykker, ved hjelp av lim og 12 4-tommers skruer (to på hver side / spenne ledd).

4 Sett leggsammenstillingene til hver ende av rammen, ved hjelp av korte skruer. Bor fem hull omtrent seks inches fra hverandre, i sikksakk mønster, gjennom kortenden av rammen i beinkryss medlemmer. Enke hullene halvveis inn i rammen, og sette sammen ved hjelp av lim, og 10 2 1/2-tommers skruer (fem i hver ende av bordet).

5 gjæring begge ender av alle fire 2 x 2 stykker. Lim og spikre disse bitene på kantene av kryssfiner panelet. Bruk 46 negler (åtte i hver ende, 15 på hver side). Dette danner bordplaten. Ved hjelp av en innrammet panel gjør bordplaten vises tykkere.

6 Test passe bordplaten, hulrom side ned, på bordet basen. Toppen bør passe som et lokk, med svært lite spill. Fjern den øverste, kjøre en tykk perle av lim rundt hele toppen av basen, og sett toppen. Nail toppen til bunnen, ved hjelp av nailset for å sette lederne like under overflaten; bruke spiker 30 (fem i hver ende, 10 på hver side).

7 Fyll alle hull med tre kitt. Når all lim og kitt har tørket, sand og avslutt bordet som ønsket.

Monter Bench

8 Monter de 4 x 4-ere i to ben forsamlinger, ved hjelp av to lange og en kort stykke for hver, som du gjorde med tabellen. Denne gangen bore bare ett hull gjennom hver etappe i den korte skjøtestykket, Enker den halvveis inn i beinet, og bruke to 4-tommers skruer (ett i hvert ben) og lim for å sette dem sammen.

9 Fest beinstillinger ved hjelp av de 2 x 4 side rails. Bore to hull gjennom bena til endene av sideskinnene, forsenkning hver halvveis, og bruke åtte 4-tommers skruer (to på hvert ben / leddskinne) og lim for å feste dem.

10 Kjør en tykk perle av lim rundt toppen av benken base, deretter legge 2 x 12 sete på toppen og feste den til underlaget med 22 negler (en spiker sentrert i hver ende av setet, og 10 spiker ned hver side ). Sett hodene med nailset like under overflaten.

11 Fyll alle hull med tre kitt. Etter kitt og lim er tørr, sand og avslutt benken som ønsket.

Hint

  • Når du velger trelast, plukke de rett brikker du kan finne.
  • Hvis du ønsker å lage en "leppe" på benken setet for å matche bordplaten, bare erstatte 2 x 12 sete med en 1 x 12 sete og bygge en ramme av 2 x 2s rundt det som du gjorde for bordplaten. De lange 2 x 2s vil være 63 inches lang, som bordet, og de kortere vil være 14 1/2 inches lang. Fest 2 x 2s til setet med 36 spiker (tre på hver ende, 15 ned hver side), og fest setet til benken basen ved hjelp av 22 negler (en i hver ende, 10 ned hver side).

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com