Varianter av Roses

September 16

Varianter av Roses


Gertrude Stein gang sa: "En rose er en rose er en rose." Kanskje Ms Stein ble kjent med alle varianter og typer roser utviklet gjennom århundrene. Enten du ønsker å inkludere busk, klatring eller tre roser i hagen, eller en type med blomster som gjør en passende bukett, er det mange varianter å velge mellom.

fred Rose

En av de mest berømte rosevarianter, fred rose ble utviklet på midten av 1930-tallet av fransk rose oppdretter Francis Meilland. Den opprinnelige fred rose har elfenben blomstrer med rosa kanter. Som nazistene var i ferd med å okkupere Frankrike, Meilland sendt stiklinger av hans freds steg til amerikanske bønder på noen av de siste fly til å forlate Frankrike før nazistene kom i. Siden da dette hardfør, har sykdom motstandsdyktig te rose ført til hundrevis av hybrider og sorter.

David Austin Roses

Denne velkjente engelsk rose oppdretter har satt sitt navn på en rekke steg varianter. Hans filosofi har vært å utvikle roser som er vakker, men enkel å administrere. Blant hans varianter er Darcey Bussell, en rød rose som passer for container planting. Andre er Shropshire Lad, en stor petaled fersken rose, nyttig som en busk eller klatring plante. Den myke rosa, veldig duftende Scepter'd Isle blomster kontinuerlig, mens Golden Celebration produserer store gylne blomster og er egnet for klatring på trellises eller vegger.

The Knock-Out Family of Roses

De bare starte opp med roser eller som ikke ønsker å bruke mye tid på vedlikehold kan vurdere Knock-Out familie av roser. Den opprinnelige Knock-Out variasjon, den røde Rosa 'Radrazz, "produserer blomstrer fra vår til vinter frost, og er pest-motstandsdyktig og tørke-tolerant. Knock-Out roser er selvrensende, noe som betyr at det ikke er behov for å deadhead brukte blomstrer. Andre Knock-Out varianter inkluderer rosa Rosa 'Radcon, "sammen med de mer kompakte koraller Rainbow rose, og den lyserosa rødmende Knock-Out. De doble blomster Knock-Out roser er tilgjengelig i rødt og rosa, med enda mer vinter hardførhet enn enkelt blomst versjoner.

Old Garden Roses

Gamle hageroser er nettopp det - roser med historier som går tilbake århundrer. Blant de gamle hageroser som er anbefalt av American Rose Society er La Reine Victoria, en 1872 Bourbon variasjon oppkalt etter den britiske monarken. Den praktisk talt thornless anlegget produserer fulle rosa blomster og kan trenes til å klatre. The Yellow Bank Lady Rose, som stammer fra 1824, blomstrer bare en gang tidlig på våren. Den grønne 1845 Rose farge er nøyaktig som beskrevet, og kan dyrkes i en beholder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com