Hvordan du rengjør og omsorg for Slate Floor Tile

August 15

Hvordan du rengjør og omsorg for Slate Floor Tile


Skifergulv er svært allsidig og relativt lett å ta vare på. Når du installerer skifer gulv fliser, vurdere å ansette en profesjonell, som det kan være vanskelig å installere riktig. Skifergulv kommer i en rekke farger, som svart, grønn, rød og grå. Slate gulvfliser er også tilgjengelig i en rekke former, noe som gjør det mulig å danne design med flisene. Det er viktig å forsegle gulvet i henhold til produsentens anbefaling om å bevare gulvet så godt som mulig.

Bruksanvisning

1 Fyll en bøtte med varmt vann. Spesial skifer renere eller vanlig såpe kan brukes med vann. Bruk en svamp mopp eller en microfiber mopp å rengjøre gulvet. Ikke bruk alkaliske rengjøringsmidler på skifergulv, da disse kan endre utseendet på skifer.

2 jevne damp rene skifergulv. Damp renere mopper kan kjøpes på mange kjøpe og jernvareforretninger. Før du bruker damp renere, tørk opp noen åpen søl og flekker fra gulvet, så støvsuge eller tørke støv av hele gulvflaten. Gulvet kan overlates til tørke naturlig etter damp rengjøring.

3 Wax skifergulv med akrylbasert eller vannbasert voks. Dette kan gjøres på en årlig basis, avhengig av hvor mye trafikk på gulvet. Les alltid etiketten på voks for å sikre at det er trygt for skifergulv. Det er også mulig å sjekke med produsenten for å se om det er en spesiell voks anbefales for gulvet.

Hint

  • Når du kjøper ny skifer gulv, spør om det er et vedlikeholds for den aktuelle flis.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com