Hvordan Clean Mud fra liggende Rocks

August 7

Hvordan Clean Mud fra liggende Rocks


Landskaps steiner varierer i størrelse, tekstur og farge, noe som gjør dem nyttige materialer for å dekorere utformingen av hagen din. De gir områder med dekorative elementer uten å vokse gress. Men noen ganger, når det regner eller andre hendelser oppstår, landskapet stein kan bli dekket av gjørme. Når dette skjer er det forskjellige måter å rydde opp i rotet. Å vite hvordan du rengjør gjørme av dine landskaps steiner vil gjøre det lettere for deg å opprettholde en hyggelig anlagt utseende.

Bruksanvisning

1 Slå av plast karet over slik at bunnen peker oppover. Stikke den gjentatte ganger med den skarpe kniven opp og ned sidene av det, og i bunnen. Dette skaper dreneringshull i karet.

2 Shovel noe av det gjørmete landskapet stein i punktert plast kar. Fyll den halvfull med rock.

3 Mål en kraftig slange dyse i sentrum av steinene i karet. Påfør en kontinuerlig spray av vann til bergarter i ca 15 minutter. Mens du gjør dette, vil vannet strømme gjennom landskapet steiner, tvinge gjørme fra dem. Den bløte vannet vil lekke ut av punktering hull på sidene og bunnen av karet.

4 Dump landskapet steinene tilbake i deres sted og gjenta prosessen med mer gjørmete steiner før de er alle tilstrekkelig rengjort.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com