Hvor mye koster det å bore en Water Well?

July 16Boring av en brønn er et viktig skritt i å bygge et nytt hjem i distriktene. Noen huseiere med tilgang til byen vann kan velge å bore en brønn for å forbli mer selvforsynt og betale lavere avgifter. Imidlertid kan kostnaden for en ny brønn være betydelig. Lær hva godt din kan koste før du borer.

Forsyning

Prisen på godt din avhenger av hvor mye vann du trenger. Ifølge Montana Department of Natural Resources, de fleste husholdninger trenger mellom 200 og 400 liter vann per dag. Det betyr at et godt må være i stand til å tilveiebringe 10 til 25 liter per minutt. I områder der grunnvanns er upålitelig, boring høyere kapasitet brønnen vil trolig koste mer.

Gjennomsnitt

Ifølge Fun Guide Times, boring av en brønn gjennomsnitt rundt $ 12 per fot. Men entreprenørenes anslagene varierer betydelig, avhengig av området og området. Mer vanskelig boring er vanligvis mer kostbare. En dypere vel alltid koster mer, men kan være nødvendig i områder der grunnvannet er begravd dypt.

betraktninger

Boring av en brønn har en høy anleggskostnaden og kan være risikabelt fordi ingen kan garantere kvaliteten på vannet. Men løpende kostnader for å drive et godt er vanligvis lavere enn den pågående kostnaden av vann fra en allmennyttig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com