Slik installerer du en Keramiske håndklestativ Drywall

April 7

Keramiske håndkle barer legge et element av design til badet og den optimale måten å installere dem er direkte inn pigger under gips. Håndkle bar produsenter gjør håndkleholdere i 16-tommers og 32-tommers bredder å spenne standard avstander mellom to eller tre pigger. Imidlertid kan det være lurt å henge den nye håndkle bar over studs og produsenten tatt høyde for nettopp en slik hendelse. Du kan installere den keramiske håndkle bar direkte til gips, men har ikke tenkt på å henge noe tyngre enn et håndkle på bar.

Bruksanvisning

1 Finn håndkle bar mal som fulgte med håndkle bar. Malen kan være på et stykke brettet opp papir, eller du kan finne det på baksiden eller på siden av håndkle bar boksen. Boksen vil også inneholde braketter, skruer og veggfester.

2 Monter en drill samme størrelse litt med som anbefalt av håndkle bar produsenten.

3 Plasser malen på veggen der du vil installere den nye håndkle bar og bruke et vater for å sikre at det er nivå.

4 Marker hullene i malen med en blyant, tegning direkte på veggen.

5 Bor hull i gips der indikert av merkene du har gjort med blyant. De fleste håndkle barer har to braketter, en på hver ende, holdt på plass av to eller flere skruer.

6 Sett den ene veggen anker i hvert hull ved å banke forsiktig med en hammer. Veggankrene er ofte plast, men de kan også være lett aluminium. Tapp inntil hodet av veggen ankeret ligger i flukt med overflaten av veggen.

7 Plasser en braketten over hullene i veggfester og fest braketten til veggen med skruene som følger av produsenten. Bruk en skrutrekker, ikke en drill til å stramme skruene.

8 Gjenta med den andre braketten.

9 Sett den keramiske håndkle bar over brak fra toppen.

10 Sett inn den lille kontroll skruer, eventuelt i bunnen av keramiske håndkle bar. Ikke alle håndkle barer kommer med kontroll skruer, men hvis din gjør det; du trenger en liten skrutrekker.

Hint

  • Bruk bare skruene som fulgte med håndkle bar; skruer som er for store vil stripe ut innsiden av veggankrene, gjør dem ubrukelige.
  • Les vektgrensen for hengende elementer på et håndkle bar ikke satt inn pigger, og ikke overstige den vektgrense ved henging fønefunksjon, klær eller mer enn ett håndkle på rack.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com