Hvordan Mush Quickrete for gjerdestolper

April 7

Hvordan Mush Quickrete for gjerdestolper


Quikrete er en merkevare av betong blanding som er nyttig i å sette gjerdestolper i bakken. Det er tre størrelser av Quikcrete betongblanding, som hver krever sin egen tilførsel av vann minimumskrav og maksimumsgrenser for stabilitet. Quikrete rask innstilling betong blanding bruker mindre vann i blandingen, og kan sette i en minimumstid på ti minutter for rask gjerdestolpe installasjon. Det er to vanlige blandeprosedyrer; en er for små grupper av betongblanding, og den andre er for store applikasjoner med flere poler.

Bruksanvisning

1 Tøm pose Quikrete betongblanding i en trillebår mens iført en maske eller tar seg ikke å puste den tørre blandingen inn i neseborene. Komponenter av Quikrete kan føre til pusteproblemer med noen mennesker.

2 Legg minste mengde vann som i henhold til pakken instruksjoner til den tørre betongblanding. Bland godt med en hakke av raking og skyve mix frem og tilbake. Tilsetning av vann opp til den maksimale mengde vil gjøre blandingen lettere å røre.

3 Skrap bunnen av trillebår ofte for å være sikker på at alt av den tørre blandingen inkorporerer i vannet, og det ikke er noen vanndammer eller tørre områder i blanding.

Hint

  • Ved hjelp av en trillebår gir en god visuell av alle betongblandingen på en gang og enkel tilgang med en hakke. Mindre beholdere vil arbeide for å blande Quikrete men vil være vanskeligere å blande inn hvis de er dype.
  • Å blande Quikrete i små mengder kan du bruke en liten beholder og bruke hendene. Vask hendene grundig etter blanding.
  • Quikrete betong mix er tilgjengelig i 80, 60 og 40-pund poser. Minimum og maksimum vannmengder er seks til ni pints, fire til sju halvlitere og 3-4 og en halv pints hhv.
  • Quikrete rask innstilling betong mix er tilgjengelig i 50-pund poser. Det minimum av vann for å legge til blandingen er fire pints og maksimum er fem halvlitere. Bruk varmt vann i kaldt vær og kaldt eller isvann i varmt vær, slik at den ikke starter innstillingen før blandeprosessen er fullført.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com