Hvordan Design en trær oppkjørselen

May 16

Hvordan Design en trær oppkjørselen


Som de sørlige plantasjeeiere visste, det er ingenting mer innbydende eller romantisk enn en allé som fører til ditt hjem. Passerer under en baldakin av løvverk som du gjør din vei hjem skaper en følelse av å forlate verden utenfor bak og skrive inn din egen private oase. Det kan også være ganske imponerende for besøkende til din bolig. Før du velger og plante trær for å understreke banen til hjemmet ditt, er det flere ting du bør vurdere.

Bruksanvisning

1 Velg trær som er egnet til USDA hardførhet sone der du bor. Hvis du er usikker på hvilken sone du bor i, se nettsiden for National Garde Association. Finn USDA hardførhet Zone Finder. Skriv inn ditt postnummer, klikk på "gå" og området vil avsløre din nøyaktige sone.

2 Velg trær som ikke vokser store rotsystemer. Store røtter kan utvide under oppkjørselen og årsaken sement eller asfalt for å sprekke eller spenne. Trær med ikke-invasive røtter gjøre dette problemet mye mindre sannsynlig. Dogwood, redbud, blomstrende kirsebær og crape myrtetrærne er alle gode alternativer.

3 Ta kontakt med en lokal barnehage for å finne ut gjennomsnittshøyden og spredning av hvert tre. Pass på at du plante dem langt nok fra hverandre at de har plass til å vokse uten å krenke på trærne på hver side av dem.

4 Mål lengden av oppkjørselen og dele dette tallet med mengden av føtter som trengs for hvert tre. For eksempel, hvis du velger trær som vokser til å ha en 20 fots spredning, og oppkjørselen er 200 fot lang, vil du ønsker 10 trær for hver side av innkjørselen.

Hint

  • Velg trær som er lett å få tak i tilfelle du trenger å erstatte en. Varianter som er sjeldne og vanskelig å finne kan føre til en tom plass sammen stasjonen hvis en av dine trær dør og må fjernes.
  • Tenk trær som er dekket i fargerike blomster til å legge til en festlig preg på landskapet.
  • Alternativ, for eksempel kirsebær og eple så blomstrer gi en rosa-hvit-rosa mønster i løpet av våren.
  • Unngå å velge trær som kaster for mye rusk på oppkjørselen din.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com