Organisk Skadedyrkontroll for Gardens

June 17Organisk skadedyrbekjempelse bruker naturlig forekommende stoffer og organismer i stedet for kjemikalier for å redusere skadedyr populasjoner og skaden de forårsaker i hagen. Avhengig av de spesielle skadedyr som påvirker hagen din, kan du velge mellom en rekke organiske plantevernmidler, hver med særegne egenskaper, eller du kan ta i bruk alternative og forebyggende middel for å kontrollere skadedyr. For eksempel kan ledsager planting teknikker holde skadeinsekter langt borte fra plantene de elsker.

insecticidal Såper

Såper og vaskemidler kan bidra til å holde unna mange skadeinsekter. For en enkel plantevernmiddel løsning, bland ca en teskje av alle naturlige flytende oppvaskmiddel med en kopp vegetabilsk olje og fortynne blandingen med en kopp rent vann. Løsningen bør arbeide for å holde unna vanlige skadeinsekter, som edderkopp midd, bladlus og hvite fluer. Det er spesielt effektiv mot skadedyr som angriper vanlige grønnsaker som gulrøtter, aubergine, paprika og agurk. Spray løsningen direkte på skadedyr for å være effektive.

Plantebaserte produkter

Mange planter naturlig frastøte skadelige insekter. For eksempel kan du brygge en enkel "te" med rå løk og hvitløk og spray denne løsningen på roser, frukttrær og blomster for å holde unna bladlus eller eple boremaskiner. De essensielle oljer av mange vanlige urter også avverge uønskede skadedyr; prøve å spraye løsninger av essensielle oljer av "killer-krydder" rosmarin, timian, nellik eller mynte å holde beplantning fri for insekter. Løsninger av peppermynte, cayenne pepper, malt tomatblader eller tobakk vann kan også være effektivt.

horticultural Oljer

Ulike vegetabilske oljer kan holde unna insekter. Avhengig av olje, kan du bruke det i løpet av insekter 'sovende eller aktive perioder. Vanligvis oljer for dormancy perioder er tykkere, for å dekke og asphyxiate dvale bugs. Oljer for aktive perioder er brukt over plantenes løvverk, gjør en lettere løsning er nødvendig for å sikre anlegget helse. Fettsyrene som er tilstede i oljen kan også interferere med insekt metabolisme eller forstyrre insektenes evne til å overføre plantevirus.

Mineralbaserte produkter

Noen effektive organiske insektmidler kommer fra jorden. Kiselgur er en effektiv skadedyrbekjempelse, som bruker fossile silika avledet fra kiselalger, en slags alger. Den kiselgur absorberer insektenes ytre voksaktig belegg og effektivt desiccates feilen. Det fungerer spesielt bra på soft-bodied skadedyr, for eksempel snegler, tusenbein og sår bugs. Det både styrer spredning av sykdom og dreper midd og trips. Unngå å bruke svovel i veldig varmt vær eller blande det med andre plantevernmidler.

Alternativer til Plantevernmidler

Mens naturlige plantevernmidler er en felles løsning for organiske gartnere allerede står overfor et angrep, har du mange alternativer både før insekter angrep og når du oppdager en befolkning. Companion planting er en forebyggende strategi for å plassere insektavvisende plantearter langs planter de beskytter. For eksempel, plante basilikum ved siden av dine tomatplanter holder unna mygg, fluer og hornworms. Ved å oppdage en bestemt insekt skadedyr i hagen din, minske dens innflytelse ved å innføre naturlige predatorer. For eksempel lacewings og dame biller lever av bladlus, mealybugs og egg av ulike insekter.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com