Hvordan Vask Marks & Writing Off av Walls

September 11

Hvordan Vask Marks & Writing Off av Walls


Husholdninger med små barn kan av og til ender opp med å skrive og merker på veggene. Den gode nyheten er at de fleste moderne veggmaling er generelt vaskes. I alle fall er det best å bruke milde oppløsningsmidler for å rydde opp i barnas graffiti å unngå å fjerne malingen. For best resultat, arbeid på flekken snart etter den spirende artisten har merket veggen for å holde blekk eller pigment fra å sette inn.

Bruksanvisning

1 Rengjør av overflaten støv med en fuktig klut eller svamp. Arbeid fra bunnen opp til å holde støv fra å falle ned og slo seg videre nedover veggen eller på baseboard.

2 Bland sammen noen spruter av oppvaskmiddel eller et par ss. boraks med en gallon av varmt vann.

3 Sug en svamp i renhold løsning, vri ut overflødig vann og vask av merkene med sirkelbevegelser. Arbeid i små seksjoner for å unngå å smøre flekken rundt veggen.

4 Bruk et ikke-slipende, all-purpose husholdningsrengjøringsmiddel for vanskelige flekker. Spray den på og la det stå i noen minutter.

5 Svamp av renere med klart vann er forsiktig med å fange drypp slik at flekken ikke drypper ned veggen på rene områder. La veggen lufttørke eller tørke området med en tørr klut.

Hint

  • Når du maler et rom, sette en liten mengde maling til side for oppfriskning for å dekke merker som er vanskelige å fjerne.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com