Hvilken type jord er funnet i Mississippi?

August 18

Hvilken type jord er funnet i Mississippi?


Mississippi ligger i hjertet av den dype sør, grenser til Arkansas, Alabama, Louisiana og Tennessee. Staten dekker 46,906 miles og har en variert topografi som inkluderer våtmarker, prærien og skogsområder. Ingen annen stat mottar mer årlig nedbør enn Mississippi, med unntak av Louisiana. Rikelig nedbør og silt leirjord gir gode forhold for jordbruk i mange deler av Mississippi.

Historie

Records fra tidlige oppdagelses registrere topografi og jordsmonn av Mississippi. Ifølge Mississippi State Cooperative Extension kontor, Hernando DeSoto beskrev prærier og skogsområder i Mississippi i hans 16. århundret undersøkelser. Siden starten av Mississippi Soil Survey programmet i 1899, har 39 Mississippi fylker publisert jordundersøkelsesrapporter. I 1965, USA vedtatt en mer detaljert, standardisert jord klassifiseringssystemet som brukes i dagens undersøkelser. Disse undersøkelsene gir verdifull informasjon til huseiere og bønder likt.

typer

De Natchez jordsmonn langs bløffer av Mississippi Delta omfatter 171,559 dekar av fruktbare, produktive jordarter brukes mest til beite og skog. Flatt, jevnt områder er dedikert til landbruket. I 1988 Professional Soil Classifiers Association of Mississippi "valgt Natchez silt leirjord for å representere jordressurser i delstaten Mississippi," i henhold til Mississippi State Cooperative Extension Office. Leire jord finnes i hele Jackson Prairie Belt, inkludert Durand Oak Prairie og Harrell Prairie Hill. Disse jordsmonnet er fruktbar, men komprimert og dårlig drenering. Salt flekker finnes i hele staten og er preget av lyse, rød jord mangler vegetasjon.

Identifikasjon

Innhenting av en jordprøve fra Mississippi State Cooperative Extension Office er den sikreste måten å identifisere jordtype, men å undersøke jorda vil gi mange ledetråder. Jord med overdreven natrium ha en rød, bleket utseende og vegetasjon vokser på dem er vanligvis forkrøplet. Natchez silt jord er myke, mørke og lett dyrket. De leire jord finnes på Mississippi prærien er lys i fargen og klumper sammen når håndteres.

betraktninger

For hjem hagearbeid formål, er Natchez jord ideelt. Natchez jord, finnes langs Delta bløffer, er rik på næringsstoffer og lys nok til å renne godt og gir oksygen til planter. Leire jord, mens næringsrikt, har svært små partikler og ikke gir god drenering eller lufting til planter. Leire jord holder vann godt og være kul. Salt flekker, funnet tilfeldig i hele staten, vanligvis opptar ikke mer enn en to-acre jordlapp. Den høye saltholdighet i denne jord brenner planterøttene og stunts vekst.

Solutions

Gartnere heldige nok til å ha Natchez jord trenger noen jordforbedring. Endre leirjord ved pløying i like mengder gjødsel, kompost og torvmose årlig, men legger ikke mer enn 3 inches av organisk materiale per år. Noen leire jord i Mississippi er mildt til moderat alkalisk. Endre jord med svovel, basert på jordtest anbefalinger, for å justere pH-nivået av leire jord om nødvendig. Unn salt flekker ved å bruke gips og dyrket dypt minst årlig for å eksponere mer av jordas overflate til luft, slik at salt fordampe.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com