Hvordan slå soverommet til en Lykksalig Oasis

June 13

Hvordan slå soverommet til en Lykksalig Oasis


Hvis du finner ut at soverommet ser mer ut som en katastrofe enn en lykksalig oase, kan det være på tide at du våkner opp og ta på kaoset. Sleep eksperter og designere er enige om at soverommet skal være et fredelig tilfluktssted, en avslappende fristed som skaper en atmosfære som passer for søvn og avslapning. Her er noen tips for å slå den av kaos i en lykksalig oase.

Bruksanvisning

1 Bli kvitt den clutter.- Når du går inn på soverommet finner du deg selv visuelt overveldet? Enten du har hauger av tøy på gulvet eller for mange dekorasjoner på veggen den visuelle virkningen er egentlig det samme. Gjør hva du må for å lagre alt rotet ut av syne eller bli kvitt den.

2 Splurge på sengen linens.- Du vil se din dyne eller sengeteppe hver eneste gang du går forbi soverommet så hvorfor ikke bruke litt ekstra? Også du bør falle forelsket i måten sengetøy føler mot huden din siden du vil ha sengetøy i kontakt med det i seks til åtte timer i natt. Stor sengetøy kan gjøre selv de mest enkle soverom ser og føles fantastisk.

3 Vær voksne. Det er på tide å flytte barnet til sitt eget rom. Sørg for å fjerne fra rommet alle påminnelser om at du har barn. Det betyr at deres tøyet skal brettes og puttes i sine rom - aldri igjen sitter i en kurv på soverommet. Også noen leker igjen i rommet ditt gå rett inn på rommet sitt i en lekekasse.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com