Hvordan å spire frø i hevet senger

August 9

Hvordan å spire frø i hevet senger


Økende frø utendørs i hevet senger er en måte å spare plass i små hager. Spirende frø i disse sengene kan være vanskelig som jorda i økte planters drenerer raskere enn i furete rader. Men spiring kan oppnås med nøye hensyn til jordfuktighet. Det er fordeler med å vokse hagen din fra frø som oppveier den tidsbruk. Frø er mye rimeligere enn frøplanter, og du kan være sikker på at du ikke bringe skadedyr i hagen din som du kan med innkjøpte planter.

Bruksanvisning

1 Klargjør planter sin jord før planting ved å blande kompost eller annet organisk materiale med stedlige masser. Hevet planter bør være i en solrik beliggenhet.

2 Plant frø i henhold til pakken instruksjoner. Planting dybde, frø avstand og planting måned vil variere blant de mange forskjellige hage frukt og grønnsaker, og det er viktig å følge disse instruksjonene. Generelt kan tidlige sesongen avlinger som salat, brokkoli, blomkål, rødbeter, gulrøtter, erter og grønnkål plantes når som helst etter den siste frost når bakken er gjennomførbar. Andre vekster som vintreet avlinger, krever varmere temperaturer for å spire. Små frø er generelt plantet i en dybde på 1/4 til 1/2 tomme, mens større frø er plantet på dyp mellom 1 og 1 1/2 inches.

3 Skyll ofte når frøene er plantet. Du må kanskje sjekke jorda to eller tre ganger om dagen hvis du plante i en hevet planter. Hvis jorden tørker ut, kan frø dø, og vil ikke spire.

4 Skyll etablert frøplante sjeldnere. Vanligvis når det første settet med ekte blader vises kan du skjære tilbake til en gang om dagen. Til slutt, når plantene er fullt moden, vil du være i stand til å gi dem bare en tomme av vann en uke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com