Hvordan lage en Pick Gun

August 10

Å kunne plukke en lås er blitt glamorized i filmer og TV-programmer som noe som kan gjøres svært raskt. Men i den virkelige verden, plukke en lås er en veldig vanskelig ting å gjøre. Bygge en pick pistol som kan åpne en lås mens du ser krever bare en harddisk og noen maskinvare. Plukk pistolen du oppretter har ingen bruk i den "virkelige verden", men det er fascinerende å se motoren på harddisken bruk makt på låsen på en slik måte som å flytte tumblers og låse den opp.

Bruksanvisning

1 Sett ned noen avis på en arbeidsflate. Sett harddisken på avisen, med ansiktet ned. Fjern skruene fra bunnen og sidene av harddisken ved hjelp av Phillips skrutrekker. Snu harddisken forsiden opp og sette den ned på avisen.

2 Trekk av toppen casing av harddisken og sett den til side. Fjern alle skruene fra innsiden, ved hjelp av gullsmed skrutrekker. Trekk ut alle metallplater og hovedenheten dekker motor.

3 Lim små slepe nøtter til de viktigste motoraksen ved hjelp av bonding lim. La limet sett.

4 Skyv punktet av gullsmed skrutrekker gjennom metall klaff på diskettstasjonen. Lim gullsmed skrutrekker til metallet klaff med bonding lim. Fest diskettstasjon til aksen av motoren med bonding lim.

5 Koble den lille nettverkskortet til harddisken med bonding lim slik at den danner et håndtak for å holde harddisken. La limet sett.

6 Ta mekanisk lås og sett tynn jernstang inn i låsen er nøkkelhull.

7 Ta med mekanisk lås og harddisken over til datamaskinen. Slå av datamaskinen. Åpne maskinen casing. Fest ATA strømforsyningen til ATA plugg i datamaskinens harddiskbrønnen. Fest den andre enden av ATA plugg til strømforsyningen koplingen på harddisken.

8 Ta opp mekanisk lås i den ene hånden. Plukk opp harddisken pick pistol i den andre. Slå på datamaskinen. Sett gullsmed skrutrekker som nå beveger seg frem og tilbake inn i låsen er nøkkelhull. Påfør litt press for å tvinge jernstangen til å bevege stiftene av låsen som plukk pistolen du har gjort tvinger lås til å låse seg selv.

9 Slå av datamaskinen. Koble ATA strømforsyningen fra datamaskinen og fra harddisken. Sett harddisken som har blitt omgjort til en pick pistolen før du ønsker å bruke den igjen.

Hint

  • Ikke rør noe inne i maskinen mens den er på, og ikke bruk den på vanlig måte mens du slår på harddisken plukke pistol.
  • Aldri plukke en lås som ikke tilhører deg - dette er et brudd på loven.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com