Rubber Vs. Hardwood

September 2

Rubber Vs. Hardwood


Rubber er en lav-kost, lys, tropisk hardwood tømmer. I mange aspekter, er det sammenlignes med teak. Rubber er velegnet for et bredt spekter av trearbeid og tømmer prosjekter. Det raskt blir en av de viktigste eksport tømmer av mange Sørøst-asiatiske land. Selv rubber er en vanlig del av mange importerte treprodukter, mange amerikanere ikke er kjent med det. Over tid er det sannsynlig at dette tre vil fortsette å vinne popularitet, eventuelt erstatte mer tradisjonelle treslag i mange applikasjoner.

Attributter

Rubber er avledet fra gummitreet. Gummitre fått navnet sitt fra den kommersielt høstet, melkeaktig lateks det utstråler når kuttet. Denne latex er brukt til å lage gummi. Rubber er en hvitaktig trelast som gradvis blekner til en lys brun over tid. Det er en moderat hard, medium-teksturert, straight-kornet tre som er omtrent samme tetthet som ask og lønn hardtre.

Hva er en "Hardwood?"

Begrepet "hard" er en taksonomisk tre klassifisering. Det innebærer ikke en overlegen hardhet, tetthet eller kvaliteten på trevirke produsert. Mens hardtre tendens til å produsere sterk tre, noen nåletre fremstille enda sterkere trevirke. I tillegg enkelte arter av treslag varierer betydelig når det gjelder styrke, tetthet, farge og tekstur. Hardwood trær, for eksempel gummitreet, generelt har brede blader og er løvskog. Bartre trær er eviggrønne bartrær som besitter nåler og kjegler.

"Green" Aspekter ved Rubber

Gummitrær er plantasjen dyrket trær. Gummi latex er høstet årlig fra alle trærne 5 til 30 år gamle. I hovedsak fortsetter latex uttak til produksjon av den stopper - i de fleste tilfeller dette skjer ca 30 år etter at treplanting. Uproduktive trær er felt og erstattet med frøplanter. Rubber er ansett som et landbruks biprodukt, fordi det primære landbruks innhøstingen er latex. Rubber tømmer blir ansett som mer miljøvennlig enn mange andre treslag.

vanlige Applications

Navnet "rubber" kan fremkalle et inntrykk av en gummiaktig, bøyelig tre. I virkeligheten er denne tette kornet trelast hard og slitesterk. I tillegg, på grunn av sin lave krymping, er den stabil og lett manipuleres inn i et stort utvalg av anvendelser. I løpet av de siste tiårene, har mengden av rubber tømmer og ferdige produkt eksporten eksplodert. Det finnes mange produkter på markedet er laget av rubber, inkludert nyheten elementer, panel, gulv, skap-making og møbeldeler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com