Hvordan Plunge en Stuck Toalett

June 22

Hvordan Plunge en Stuck Toalett


For huseiere og leietakere alike, stuper en fast toalett for første gang presenterer en slags rett passasje. Noen må gjøre jobben, og å kalle en profesjonell rørlegger kan vise seg et kostbart alternativ. Det kan også være en unødvendig en. Til tross for sin enkelhet, gir stempelet et effektivt våpen mot rutine tresko. Ved hjelp av denne enheten på riktig måte fremmer sjansene for VVS suksess.

Bruksanvisning

1 Kontroller vannivået inne på toalettet. Hvis toalettet er i fare for overfylte eller allerede er overfylte, slå vannet stengeventilen hele veien med klokken. Ventilen, som ligger bak toalettet, gjør at vannet kan strømme inn i toalettet fra hoved vannlinjen.

2 Senk gummi hoder av stempelet under vann på innsiden av toalettskålen. Hvis det ikke er nok vann til å dekke hodet, bruk en bøtte eller gryte å tømme vann fra vasken direkte inn på toalettet.

3 Trykk ned stempelet håndtaket for å danne en forsegling rundt dreneringshullet.

4 Tving stempelet opp og ned på innsiden av toalettet. Bruk en kraftig bevegelse, men ikke la stempelet hodet for å bryte sitt segl. Gi stempelet ca 12 opp og ned slag.

5 Trekk stempelet bort fra toalettet i en enkel, rask bevegelse. Se etter vann viker ned i avløpet hullet. Hvis vannet ikke falle, styrter toalettet en gang. Når plunging er fullført, åpne vannkranen.

Hint

  • Velg en ball-type stempelet. Stempelet er buet hode gjør det mulig å samsvare bedre til formen på skålen, som tillater en bedre tetning.
  • Avstå fra å spyle alle andre enn toalettpapir ned toalettet papirprodukter. I motsetning til toalettpapir, som desintegrerer i vann, kan andre papirprodukter lett tette toalettet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com