Fem typer av Home Isolasjon

June 19

Fem typer av Home Isolasjon


Effektiv isolasjon gjør et hjem mye mer energieffektive og miljøvennlige, noe som reduserer strømregningen kostnader som resultat. Ifølge den britiske Energy Saving Trust, halvparten av varmetapet i et vanlig hjem er gjennom vegger og loft, så disse er viktige områder for å isolere. Mange andre steder i huset krever isolasjon også, så å plukke den rette typen for retten området vil gjøre en stor forskjell.

Cavity Wall Isolasjon

Installere hulrom vegg isolasjon kan dramatisk redusere mengden av varme som du mister gjennom veggene i hjemmet ditt. Mange gamle hus (pre 1920) er bygget med et lite gap som eksisterer mellom de indre og ytre vegger. Kostnaden for å fylle opp dette gapet vil bli tilbakebetalt av hvor mye penger du vil spare gjennom bedre isolasjon. Ifølge den britiske Energy Savings Trust, vil det ta bare to år å hente inn kostnadene for isolasjon.

Solid veggisolasjon

Hvis du har en moderne eiendom, da oftere enn ikke det ville ha blitt bygget uten et gap i mellom veggene, slik at hulrom vegg isolasjon irrelevant. Imidlertid kan vegger uten hulrom miste opptil dobbelt så mye varme hvis venstre uisolerte. Faste vegger kan isoleres på to måter: med intern eller ekstern isolasjon. Den britiske Energy Savings Trust anslår at du kan redusere oppvarming regningen med opptil 40 prosent av isolerende solide vegger.

Attic Isolasjon

I de fleste hjem opptil en fjerdedel av varme går tapt gjennom loftet. Ved å isolere dette området vil du umiddelbart gjøre hjemmet ditt mer energieffektive og se regningen besparelser nesten over natten. Attic isolasjon er egnet for alle hjem hvis den har en tilgjengelig loft uten kondensproblemer. Det er en helt enkel jobb som kan gjennomføres av en profesjonell eller et hus, som alt som trengs er å legge isolasjon tepper.

utkast Korrektur

I mange hjem, spesielt gamle bygger, kan utkast være et reelt problem. En måte å eliminere dem er å utarbeide bevis hjemme. Utkast korrektur er en av de billigste og mest effektive måter å spare energi, som det innebærer å plugge hull i dører, vinduer, loft luker, rør og suspendert gulvbord med en rekke utkast isolerende materialer, som for eksempel skum strimler og fleksible fyllstoff.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com