Grønne fordeler av Black Walnut Hulls

June 21

Grønne fordeler av Black Walnut Hulls


Svarte valnøttskall er generelt spredt ut på beite og felt hvor de oksiderer raskt. Den svarte valnøtt har uendelige bruksområder. I stedet for å la skrogene råtne i felt, er det mange fordelaktige anvendelser som utgjør det som kan være et avfallsmateriale inn i en rekke grønne produkter. Skroget har vært brukt på en bærekraftig måte i årtusener, og nye bruksområder for svart valnøtt skrog fortsette å dukke opp. Den valnøtt seg selv er en mat, og tre av valnøtt-treet er verdsatt for sin skjønnhet og hardhet; det er ofte brukt i gulv, møbler, high-end bil trim og carving. Mutteren er skallet blir brukt i en tilsynelatende uendelig rekke måter for dets slipende formål.

kosmetikk

Kosmetikkindustrien bruker svart valnøtt skrog for mange grønne bruksområder. Skroget blir brukt av kosmetikkindustrien som en naturlig slipemiddel. Tørkede, malte svart valnøttskall er også brukt for selvbrunings kosmetikk og såper. I 2007 ble den bransjen resirkulering ca 200 000 lbs. av tørket valnøttskall per år.

Urte medisin

The Federal Drug Administration har ikke godkjent svart valnøttskall eller jugalone i dem som en medisin. Men holder urtemedisin bransjen skrogene fra å bli avfall ved å bruke dem i naturlige, anti-parasittiske naturlegemidler. Olje som presses ut av skroget er også brukt som et anti-sopp-medisin som en olje eller salve.

farging

Ground-up svart valnøtt skrog er en naturlig, ikke-giftig fargestoff. Dette er en hundre år gammel bruk av skrogene. De tanniner i skrogene produsere et spekter av fargestoffer fra svarte til sepias. De fargestoffer brukes til å produsere naturlige gulv flekker, samt hår- og stoff fargestoffer og blekk - et grønt alternativ til kjemiske fargestoffer.

kompostering

Svart valnøtt trær er kjent for sine allelopathic (vekst-stunting) virkninger på andre planter fordi de produserer et kjemisk stoff som jugalone. Følgelig skrogene ble i stor grad hånt som en kilde for kompostering materiale. Men det kan være i endring. I en tre-årig studie finansiert av en US Department of Agriculture Bærekraftig landbruk forskning og utdanning (SARE) stipend, med tittelen "Black Walnut Hulls: Turning Trash i Treasure", Ohio tre dyrker Chris Chmiel fant at valnøtt skrog kompostering produsert en jord additiv som er alkalisk og næringsrikt. Etter kompostering skrog, brukte han dem til å hjelpe gjødsle andre trær. Sluttresultatet ble økt fruktproduksjon.

fremtidige Applications

Ifølge American Cancer Society, viser tidlig laboratorieforskning at jugalone i skrogene kan redusere risikoen for kreft, men det trengs mer forskning. Et annet nye bruken er å trykke skrogene til å produsere svart valnøtt olje til matlaging.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com