Salt Marsh Planter og dyr

September 9

Saltmyrer forekommer i områder hvor vannmasser møtes jord og har varierende grad av saltinnhold. Et bredt utvalg av plante- og dyrelivet lever i en salt myr innstilling. Insekter, mikroskopiske organismer og små marine dyr utgjør en stor del av dyrelivet i saltmyrer. Til sammenligning er det relativt få krypdyr som lever i saltmyrer.

Osprey

Kjent vitenskapelig som Pandion haliaetus, lever fiskeørn i et bredt spekter av områder i hele verden. Ifølge University of Michigan Museum of Zoology, kan fiskeørn bli funnet på alle kontinenter unntatt Antarktis. Ospreys er rovfugler, fôring på fisk nesten utelukkende. Deres vingespenn strekker seg fra 1 til 2 føtter, og de bruker sine vinger for å hjelpe dem å sveve og dykke for å fange fisk. En vill fiskeørn lever i ca 26 år, og når en vekt på 2,6 til 4,4 lbs.

Marsh Rabbit

Myra kanin, Sylvilagus palustris, lever i kystnære slettene områder av det sørøstlige USA. Denne kaninen arten har et annet utseende sammenlignet med andre kaniner, som den har mindre ører, hale og hode, samt kortere bein og mindre pels. Ifølge Virginia Department of Game and innlandsfisk, myr kaniner spiser hovedsakelig vannplanter som finnes i myrer. De svømmer godt og ofte ta til vannet for å unnslippe rovdyr.

Marsh Grass Shrimp

Palaemonetes vulgaris, myra gress reker, er en av tre typer gress reker. Disse rekene lever i elvemunninger og myrer langs Atlanterhavet og Gulf kysten, ifølge South Carolina Department of Natural Resources. Blant de typer gress reker, har myr gresset reke en høyere toleranse av saltholdig vann. De fleste gress reker er mindre enn 2 inches lang. Disse rekene har heller korte liv, alt fra 6 til 13 måneder.

Pickleweed

Salicornia europeae var. rubra, vanligvis kjent som pickleweed, vokser innen salte vannet i hele interiøret USA. Pickleweed er tilpasset til å leve i saltvann ved å holde salt innenfor vakuoler i en prosess som kalles salt saftighet. Pickleweed blomstrer om sommeren og blir en lys rød farge i høst. I løpet av vinteren, planten dør av og sprer sine frø. Frøene deretter vokse når bakken tiner.

salt Hay

Spartina patens er også kjent som saltmeadow høy, myr gress og saltmeadow cordgrass, ifølge University of Rhode Island Environmental Data Center. Salt høyet er en salttolerant gress som ligner høyet. Den vokser i matter og har heller svake stengler, slik at gresset til å bøye lett. Blomstene av salt høyet vises mellom juni og oktober, vokser på den ene siden av stilken. Ved forfall, er salt høyet mellom 1 og 2 fot høy.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com