Hvordan kjøpe en 55 Gallon Drum

August 2

Hvordan kjøpe en 55 Gallon Drum


En 55 gallon trommelen kan tjene mange formål. Finne den rette for personlig bruk bare tar litt kunnskap om hvilke typer trommer er tilgjengelige og deres individuelle spesifikasjoner.

typer

Den 55 gallon trommelen er tilgjengelig i en rekke farger, materialer og spesifikasjoner. Stål og rustfritt stål trommer kan være foret eller ubehandlet. Plast trommer er holdbare og lys. Fiber trommer er laget av en tett papp substans. Overhalt stål og plast trommer kan bli funnet på spesialitet forhandlere. Trommer er enten åpen hodet eller tett hode.

Funksjon

Fôr i stål trommer hindrer indre overflaten rust og kan være belagt med en kjemikaliebestandig epoxy fôr for oppbevaring av materiale eller transport farlig. Plast trommer er vanligvis vurdert for sikker oppbevaring av mat og vann. Kontroller etiketten for å være sikker på at det er en food grade trommel. Fiberbeholdere kan lett lagre tørre varer, men de er ikke egnet for lagring av væsker eller skarpe gjenstander.

tilgjengelige modeller

Finn alle typer 55 gallon trommer på internett. Noen gården forsyne butikkene bære metall eller plast trommer. Northern Tool og utstyr, med mer enn 65 butikker over hele landet, aksjer flere typer 55 gallon trommer. Sjekk med lokale tappe selskaper, bilvask og deponier for å se om de har plast fat og du kan få gratis eller til en redusert pris.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com