Hvordan bygge en køyeseng fra en enkeltseng

August 29

Den beste tingen å gjøre hvis du ønsker å konvertere en enkeltseng i en køyeseng er å bygge en stående ramme rundt allerede eksisterende enkeltseng, slik at denne nye rammen kan støtte en andre single-size seng som vil bli plassert direkte over det . Den nye rammen vil sitte på gulvet og det kan være i direkte tilknytning til den gamle enkeltseng eller venstre frittstående. Følg disse instruksjonene for å lage en funksjonell og attraktiv køyeseng fra den gamle enkeltseng.

Bruksanvisning

Hvordan bygge en køyeseng fra en enkeltseng

1 Mål madrass (og boksen våren hvis tilstede) for å finne ut hvilken størrelse du er. Så sjekk for å se om det samme størrelse produsert madrass er i dag tilgjengelig. Sjansene er gode for at en identisk størrelse kan være plassert lokalt, men det er best å ringe rundt først og sørge for at dette er tilfelle, før du begynner bygningen. For formålet med denne artikkelen, vil en andre seng bli konstruert som er utformet for å romme den samme størrelse som originalen madrassen seng på bunnen.

2. Mål tykkelsen av rammen for den opprinnelige seng. Vi skal bygge den øverste køya fra to-by-åtte reisverket, så i realiteten topprammen vil være 1 ½ inches tykke. Hvis originalen sengerammen er 1 ½ inches tykke, blir ingen endringer trengs. Hvis originalen sengerammen er mindre enn 1 ½ inches, deretter en spacer må plasseres mellom den opprinnelige seng ramme og oppreist innlegg å gjøre opp for forskjellen. Og hvis den opprinnelige sengerammen er tykkere enn 1? Inches, deretter strimler av kryssfiner behov for å legges på innsiden av rammen som vi vil bygge for den øverste sengen. Tykkelsen av kryssfinér blir nødt til å samsvare med den ekstra tykkelsen av den opprinnelige sengen. For eksempel, hvis den opprinnelige sengen har en to-tommers tykke rammen, så når du gjør den øverste rammen fra de to-by-åttere, må du legge kryssfiner på innsiden av rammen.

3 Beregn størrelsen på rammen for den øverste køya. Dette vil bli gjort fra fire to-for-ekt, men først er det nødvendig å beregne lengden av hver bit, slik at madrassen passer perfekt inn i rammen. De to lange stykker vil være tre inches lengre enn lengden av madrassen og de to endestykkene vil bli kuttet på samme dimensjon som bredden av madrassen (man kan legge en tomme for sikker mål hvis man ønsker). Så, ville en madrass som er 80 inches med 32 inches vil gi en ramme som er 83 inches med 35 inches, men størrelsen på kuttet styrene være 83 inches og 32 inches.

4 Klipp to stykker av to-by-åtte på 83 inches og to stykker på 32 inches. Sett denne rammen sammen med fire tre-tommers flat treskruer (8 gauge) på hvert ledd. Bruk et pilothull og enker for hver skrue.

5 Skjær åtte to-by-fours på seks fot. Dette vil bestemme høyden på den øverste køya. Du kan variere høyden ved å endre dimensjonene av disse kuttene.

6 Fest oppreist to-by-fours til boksen ramme med to-tommers bolter (¼ tommers aksel). Plasser hver oppreist stykke inn fra hjørnet på omtrent seks inches. Bruk en ¾-tommers hastighet bore bit for å gjøre en innfelt område å inneholde leder av etterslep bolt. Bore et pilothull og sett hver lag bolt med en skralle. Når dette trinnet er fullført rammen skal gli over bunnen sengen på en slik måte at den nederste seng og nylig gjort rammen fungere som en enhet.

7 Bruk i under øvre køye med to-by-fours. Kjør to-for-firere ut på tvers av sengerammen. Plasser disse ca hver 16 inches og sørge for at det er en festet på innsiden av de to endeplater, som er en del av boksen ramme. Bruk to tre-tommers flathead treskruer til å feste hver ende av en to-by-fire. Enke og bore pilothull før du setter treskruer.

8 Skjær et ark med ½-tommers kryssfiner (indre klasse) til å passe på toppen av kryssfiner. Fest kryssfiner med en tomme byggmester skruer. Pass på at skruehodet er i flukt med overflaten av kryssfiner.

9 Sand den nye delen av køyeseng og legge til din favoritt treutførelse.

Hint

  • En stige kan bygges i hver ende av køyeseng å aktivere tilgang til toppen bunk.The nybygde rammen kan festes direkte til den opprinnelige seng med lange treskruer (hvis bunnen seng rammen er laget av tre).
  • En vakt jernbane kan være nødvendig for å holde sviller fra å rulle ut av sengen midt på natten, spesielt hvis madrassen er spesielt tykk og sitter høyere at boksen ramme.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com