Hvordan bruke solenergi Fornybar energi

June 2

Hvordan bruke solenergi Fornybar energi


Solenergi og vindkraft øker i popularitet i dag takket være deres synkende kostnader og tilgjengelighet for forbrukerne. En annen viktig grunn til at de er stadig mer populært er fordi de ikke bruker naturressursene i jorden, men heller stole på fornybare energikilder som ikke kan oppbrukt. De bruker for solenergi og vindenergi varierer sterkt, og kan brukes på både store og små skalaer.

Bruksanvisning

1 Sett opp en enkelt solcellepanel, eller serie av solcellepaneler på taket av ditt hjem eller i nærheten av hjemmet ditt i en sol-eksponert område. Disse panelene og deres kraftsystemer kan kobles til ditt eksisterende elektriske system. Du kan kun bruke solenergi til å drive hjemmet ditt, eller du kan kombinere det med strøm gitt til deg av et verktøy leverandør. Mange huseiere med solcellepaneler vil bruke solcellebasert energi til den er oppbrukt, faller tilbake på nyttebasert elektrisitet når de går tom for solenergi.

2 Montering solcellepaneler på taket av en bil for å gi energi er en annen måte solenergi kan brukes. Som solenergi søknad til husholdningenes elektrisitets, kan den også brukes til å supplere fossilt brensel-baserte energikilder på en bil. Noen biler med solcellepaneler bruke solenergi til å drive de interne komponentene i bilen som radio og klimaanlegg systemet, slik at kraften genereres av motoren, batteriet og dynamoen å betjene andre nøkkel mekaniske deler av bilen som motor og drivverk.

3 Konstruer vindparker, eller felt av vindturbiner, i et forblåst område å tillate turbinene å spinne. Den mekaniske spinning av turbinene er overført til bunnen av turbinen, hvor den mekaniske energien fra turbinen omdannes til elektrisitet. Denne type vindbasert kraft er ofte brukt til å supplere et verktøy leverandørens elektriske nettet. På grunn av den store størrelsen og kostnadene ved å sette sammen en vindpark, er strømmen vanligvis fordelt på bydeler og byer, som de ofte finansiert av lokale og føderale myndigheter energibyråer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com