Hvordan Hang Gardinstenger i sement

September 18

Hvordan Hang Gardinstenger i sement


Bruke de riktige festene, kan du installere gardinstenger i sement nesten like enkelt som å installere gardin stang maskinvare på noen annen type vegg. Bytt ut festene som følger med gardinstengene, som spiker eller skruer, med konkrete festene, slik at du kan installere gardin stang maskinvare i sement. Montering av gardinstenger i sement avhenger lære hvordan du installerer konkrete festene som vil holde gardinstengene trygt og ikke trekke seg ut av veggen.

Bruksanvisning

1 Velg plassering for gardin stang maskinvare. Hold den ene siden av gardin stang maskinvare i posisjon og bruke en blyant for å markere plassering for hullene for skruene ved å plassere blyant eller markør inn i hullet og tegne et merke på sement.

2 Velg riktig størrelse slagbor for de valgte mur skruer. Denne informasjonen ligger i betongskrue pakningen.

3 Ta på vernebriller.

4 Sett slagbor i en drill og bore plasseringen for hver skrue som er merket på veggen. Bor hullet omtrent 1/2 tomme dypere enn lengden av de valgte betongskruer.

5 Tøm støvet ut av hullet med et sugerør. Rett inn halm med hullet, dekke øynene og blåse gjennom halm å tømme hullet.

6 Sett konkrete skruer inn gjennom forhenget stang maskinvare og inn pilothull i sement. Stram skruene med en drill med en skrutrekker bit.

7 Mål avstanden fra kanten av vinduet til den side av den installerte maskinvare. Bruker denne målingen for å lage et merke for kanten av maskinvaren på den andre siden av vinduet.

8 Plasser et nivå på den installerte maskinvaren og holder kanten av maskinvaren for den andre siden mot merket på sement på den andre siden av vinduet. Hvis nivået ikke er lang nok, plassere en lengre, rett styret over installert maskinvare og hold gardin stang maskinvare for motsatt side mot styret. Plasser nivået på toppen av brettet. Juster hardware inntil nivået viser at maskinvaren er nivået til den installerte maskinvaren.

9 Merk av plasseringen for skruehullene med en blyant eller markør.

10 Bor hullene som før den aktuelle mur bit. Blås støvet ut av hullene med et sugerør. Skru maskinvaren på plass skrutrekker bit satt inn i drill med.

11 Hang gardin stang på den installerte gardin stang maskinvare etter anvisningen på pakken.

Hint

  • Hold gardiner i posisjon på stanga før bestemme plassering for hengende maskinvare.
  • Bruk vernebriller ved boring i betong. Betongen kan løsne og forårsake alvorlig og permanent øyeskade.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com