Hvordan koble den Aboveground Pool Filter til Pool

July 24

Hvordan koble den Aboveground Pool Filter til Pool


Svømmebassenget filtre er ansvarlig for rengjøring din pool vann. Det er tre vanlige kjente typer basseng filtre: patron, kiselgur og sand. Hvis prisen er en viktig faktor, er en patron filter et økonomisk valg. Hvis vann klarhet og effektivitet er topp prioritet, vil en kiselgur filter være det beste alternativet. Filtre fungerer ved å sirkulere bassengvann skjønt spesialiserte sikter, deretter gjeninnføre rent vann tilbake i bassenget.

Bruksanvisning

1 Monter aboveground bassenget først, i henhold til produsentens instruksjoner.

2 La lufteventilen på filteret åpent til beskjed om noe annet.

3 Finn svømmebasseng to slangekoblinger langs nedre bassenget sideveggen. Bruk filterslangen for å finne ut hvor langt unna bassenget for å finne bassenget filteret. Sett pool filter på bakken eller en annen solid base.

4 Installer produsentens medfølgende munnstykket union i den øvre slangen kontakten. Installer silen unionen inn i den nedre slangekontakten.

5 Finn bassenget filter øvre slangen og installere det fra bassenget filteret til den nedre slangekontakten. Fest med slangeklemme, inkludert av produsenten. Bruk skrutrekker til å stramme klemmen rundt slangen.

6 Finn bassenget filter øvre slangen og installere det fra bassenget filteret til øvre slangetilkoblingen. Fest ved hjelp av produsentens medfølgende slangeklemme. Bruk skrutrekker til å stramme klemmen rundt slangen.

7 Kontroller slangeklemmer for å sikre at hver er tett montert. Tilkoblingene skal ikke være lett å fjerne, og skal heller ikke ta av tilkoblingene.

8. Plasser filteret gjenget lokk på toppen av filteret. Bruk bare hendene og personlig styrke for å slå filteret lokket med klokken. Fortsett til lokket er sikker.

9 Begynn å fylle svømmebassenget. Stopp når vannstanden er ca 2 inches over øvre slangen. La vannet for å fylle automatisk bassenget filteret.

10 Se for vann til å begynne rømmer fra bassenget filteret luftutløserventilen. Stram ventilen for å stoppe vannet fra å rømme.

11 Sett filteret i en godkjent, rangert elektrisk kilde.

12 La bassenget filteret fungere inntil vannet er klart.

Hint

  • De pool filter slangene må være installert krysser. Dersom slangene er montert vertikalt, topp-til-topp og bunn til bunn, filteret vil ikke fungere skikkelig.
  • En GFCI (Jordfeilbryter) stikkontakt skal brukes til drift av svømmebassenget filter av sikkerhetsmessige grunner. Hvis du ikke har en GFCI tilgjengelig, har en installert. Vær svært forsiktig når du arbeider med elektrisitet. Ring en profesjonell hvis arbeidet er utenfor din personlige omfang eller komfort.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com