Hva er behandlingen for svarte flekker på Pear Tree Leaves?

July 15

Hva er behandlingen for svarte flekker på Pear Tree Leaves?


Tilstedeværelsen av svarte flekker på bladene av et pæretre indikerer et problem. En rekke problemer kan føre til en pære å utvikle svarte flekker, og en svak, usunn pæretre er mindre tilbøyelige til å sette ut en sunn avling av frukt. Unn pæretreet for å gjenopprette sin helse.

Leaf Spot

Fabraea blad spot er en soppsykdom som forårsaker lilla eller svarte flekker vises på bladene av pæretrær. Dette er soppspore flekker som sprer sykdommen hele treet. Som soppen modnes, sprer den svarte flekken til hele bladet, etter hvert forårsaker defoliation av pæretre, noe som fører til hemmet vekst, uspiselig frukt og en svak sesong for treet. Leaf spot er et alvorlig problem for pæretrær.

Behandling Fabraea Leaf Spot

Treat fabraea blad spot med fungicider og kulturelle kontroller. Spray pæretreet med et soppmiddel i begynnelsen og midten sommer å kontrollere tilstedeværelsen av soppsporer på treet. Bruke soppdrepende midler i henhold til produsentens retninger for å holde pæretre sunt. Fjern eventuelle falne blader fra området rundt pæretreet for å hindre dem fra hosting soppsporer og forårsake ytterligere infeksjoner i pæretreet.

pærebrann

Pærebrann er en bakteriell sykdom som påvirker pæretrær og andre dekorasjons eller frukttrær, spesielt i varmt, fuktig vær. Pærebrann synlig påvirker blader. Svarte flekker etterfulgt av eventuell blad tap og dieback av treet indikerer pærebrann. Streptomycin og Terramycin behandlinger finnes for pærebrann, og kulturelle kontroller bidra til å forsinke spredningen av sykdommen. Holde bakken fri for stillestående vann, beskjære pæretreet og fjerne berørte blader.

Pear Tree Care

Behandle og forebygge svarte flekker på bladene av et pæretre gjennom grunnleggende hagearbeid omsorg. Beskjær pæretreet tidlig på våren for å fjerne døde eller svake greiner som kan bli verter for sopp- og bakteriesykdommer. Fjern eventuelle greiner som er berørt av dieback hvis blader utviser svarte flekker å hindre sykdommen i å spre seg. Plukk opp falne blader og frukt, slik at de ikke tiltrekker flere sopp problemer til pæretre.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com