Hva er Pennsylvania Bluestone?

August 29

Hva er Pennsylvania Bluestone?


Pennsylvania Bluestone er en type stein som brukes i en rekke husholdnings og konstruksjon oppgaver, fra trinn og benkeplater til gangveier og terrasser. De viktigste steinbrudd for Pennsylvania Bluestone finnes bare i den nordøstlige delen av Pennsylvania. Steinen er verdsatt for sin unike farge, holdbarhet og brukervennlighet, og kan bli funnet i bygninger som spenner fra akvedukter og rettslokaler til Det hvite hus.

Geologi of Pennsylvania Bluestone

Pennsylvania Bluestone er en type sandsten består av sammenpressede lag av sand fra bunnen av en serie av tidevanns leiligheter som dekket nordøstlige Pennsylvania over 400 millioner år siden. Unikt, dette området omtalt rask bevegelse, grunt vann som droppet en rekke sediment i en lang bane, skaper det unike utseendet av stein. Som sand og diverse rusk og organismer forsteinede og herdet, det dannet en unik type stein som nå heter Pennsylvania Bluestone.

Bruk av Pennsylvania Bluestone

Det er to ulike nivåer av kvalitet, eller karakterer, i Pennsylvania Bluestone. Builders bruke Arkitektonisk kvalitet sandstein for skritt, dør inventar, brett og bord, mens skifer er nyttig for gangveier og terrasser. Mens relativt sjeldne, Pennsylvania Bluestone styrke og holdbarhet gjør det dyrebare for konstruksjon og enkel separasjon til giganten, gjennomførbar plater gjorde det spesielt nyttig i forhold til annen stein.

Produksjon av Pennsylvania Bluestone

Når arbeidere wielding diamant-tipped sager hugge de gigantiske blokker av Pennsylvania Bluestone, blir de fraktet til "Saw butikker" hvor de er formet og kuttet ned til størrelse for ulike arkitektoniske bruksområder. Produksjon av Pennsylvania Bluestone krever tillatelse fra en rekke føderale og Pennsylvania etater og krever nøye oppmerksomhet til miljøspørsmål som avrenning og vannkvalitet.

Hvor å se Pennsylvania Bluestone

I Pennsylvania selv, bygninger eller strukturer med Pennsylvania Bluestone inkluderer Morris Arboretum ved University of Pennsylvania, Independence Mall, Susquehanna County Courthouse, og Staracca Viaduct i Lanesboro, PA. Den berømte "Castle" i Hawley PA er en av de største Bluestone bygninger i landet. Rundt USA, Bluestone bygninger er The Peace Bell Garden at FNs hovedkvarter i New York, samt gangveier rundt bygningen. Princeton University har gangveier og bygninger i Pennsylvania Bluestone, som gjør Riverwalk i Pittsburgh, Doris Duke Center og Sarah P. Duke Gardens ved Duke University, og Rose Garden terrasse i Det hvite hus.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com