Hvordan lage badekar kabinetter

August 28

En kar surround beskytter gips bak en kar fra fuktighet. Du kan kjøpe pre-laget omgir, men disse produktene kan være dyrt og vanskelig å installere. En enklere løsning er å lage din egen badekar surround bruker flis bord. Du kan klippe disse panelene å passe enhver form, og de er lett for omtrent alle å installere rundt badekar. Du kan også bruke denne typen panel direkte over veggen studs hvis du er helt pusser opp badet, og har fjernet gips.

Bruksanvisning

1 Mål opp området for karet surround med et målebånd. Fliser bord paneler vanligvis kommer i 4-by-8 fots lengder. Målingene vil hjelpe deg å finne ut hvor mange paneler er nødvendig og hva kutter du trenger å gjøre.

2 Trace ut snittlinjene på baksiden av flisen bord med en blyant. Marker eventuelle paneler som må trimmes for å gjøre skjæreprosessen enklere.

3 Skjær gjennom panelene med en roterende sag. Bruk et nytt blad, slik at du får en ren kant. Trim alle de nødvendige paneler for å passe.

4 Påfør en lav VOC lim på baksiden av flisen styret og veggen med en sparkel. Hold sparkel i en 45 graders vinkel og frakk på baksiden av flisen bord med et tynt lag med lim. For å sikre et solid passform, gjenta prosessen med veggen stenderne eller gips og påfør et tynt lag med lim på disse overflatene. La limet kur i 5 til 10 minutter.

5 Trykk flisen brettet på veggen eller veggen stenderne. Trykk hardt for å skape en god forsegling. Fortsett til alle panelene er montert på veggene.

6 Tape av sømmer og kant ledd med to stykker av maskeringstape. La en 1/4-tommers mellomrom mellom båndet, med søm eller kant sentrert i mellom. Dette gjør drivning prosessen enklere.

7 Påfør silikon caulk sømmene og kant ledd. Last caulk inn i fugepistol. Trekk utløserfugepistol til jevnt presse ut en 1/4-tommers perle mellom maskeringstape linjer.

8 Glatt ut caulk med bunnen av skjeen. Dette gir caulk et profesjonelt utseende. Hvis du har på deg hansker, kan du også bruke slutten av fingeren til å jevne det ut.

9 Fjern maskeringstapen umiddelbart. Ikke la caulk å kurere med maskeringstape fortsatt på - det vil skape en permanent binding.

10 La caulk kur i minst 24 timer før du bruker badekaret. Hvis du ikke gjør det, kan det føre til nedbrytning av caulk er vanntette egenskaper.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com