Ved å plante Butternut Squash i Florida

October 24

Ved å plante Butternut Squash i Florida


Butternut squash er en tykk-skinned vinter squash som lagrer godt, noe som gjør det til et perfekt tillegg til kaldt vær, vegetabilske reserver. Riv rå squash på toppen av salaten som en fargerik pynt. Puree å lage solide supper og sauser. Eller koke og bake for å lage en deilig siderett. Butternut squash er naturlig fett-fri, høy i fiber og stappfulle av vitamin A og C. En halv kopp bakt squash bare har 40 kalorier, så nyt det skyld-fri.

Plant i april

Butternut squash er en grønnsak som forfaller i løpet av de varme sommermånedene. Plant squash i slutten av mai eller april etter trussel for den siste frost er over. Hvis du bor i nærheten av Miami eller Coral Gables, der det ikke er frost, kan du plante squash så snart den gjennomsnittlige bakketemperaturen når 15 grader Fahrenheit.

plassering

Squash er en årlig, så det må være plantet hvert år. Endre plasseringen av butternut hvert år for å fylle opp de næringsstoffene i jorda. Plant en eller to frø 3 fot fra hverandre. Dekk frø med ikke mer enn en tomme av jord og fukte. Frøplanter vises i ca to uker.

høsting

Det tar 75 til 100 dager for squash til helt moden. For å velge en moden squash, forsøke å punktere huden med miniatyr nær bunnen. Hvis huden ikke bryte, er squash moden. Sjekk avlingen daglig. Høste squash når de er små for den beste smaken. For å fjerne fra busken, kutte grønnsaker stammen med en skarp kniv. Vær forsiktig med å ta tak i blader eller vinstokker når du skjærer som disse plantene kan utvikle stikkende vekster.

Lagring

Hvis du har tenkt å bruke squash med en gang, kan du lagre det ved romtemperatur på et møte eller i et godt ventilert kurv. Hvis lagring av flere squash i én kurv, stammer trim til 1-tommers lengder. Dette vil hindre at woody materialet fra punktering nærliggende butter. Squash vil likevel kunne brukes i en til to uker i denne tilstanden. Butter kan også være nedkjølt, syltet, frossen og vakuumforseglet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com