Hvordan Paint tilstøtende vegger

October 24

Hvordan Paint tilstøtende vegger


En måte å gjøre et rom unikt og enkelte er å male en vegg en annen farge enn de andre. Denne type vegg som er kjent som en aksent vegg. Men hvis du ikke vet hvordan du skal male en aksent veggen riktig, kan du ved et uhell overføre malingen til tilstøtende vegg med upresise pensel eller slurvete linjer. Med riktig verktøy og litt forsiktighet, kan du enkelt male et tilstøtende veggen akkurat som en profesjonell maler.

Bruksanvisning

1 Spre en dråpe klut over bakken for å beskytte at overflaten fra maling. Dekk til trim med malerens tape for å beskytte den. Trykk på kanten av tapen godt ned slik at malingen ikke kan kjøre under den.

2 Hell en maling farge til en maling panne. Maling begge veggene med denne fargen med en rulle børste, pensel og kileformet maling svamp.

3 La malingen tørke i 24 timer før du påfører et nytt strøk med maling. La malingen tørke 24 timer igjen før maling tilstøtende veggen.

4 Plasser en stripe av malerens tape i over veggen som du ikke ønsker å male i hjørnet der to vegger møtes. Vær forsiktig med å gjøre linjen av maskeringstape jevn og rett slik at malingen vil se helt rett. Trykk på tape fast slik at malingen ikke vil kjøre under den.

5 Maling over aksent vegg med en andre farge maling opp til noen få inches av hjørnet, ved hjelp av en børstevalse. Spread male nærmere inn i hjørnet med en børste. Sug en malers kanter svamp med maling. En malerens svamp er en tynn pad som er i stand til å lage en jevn linje, men det absorberer mindre maling enn en pensel eller rull. Fordi puten absorberer mindre maling, er det en redusert sjanse for drypp eller spruter. Sett kanter verktøy opp til hjørnet av aksent veggen. Sett en malers slikkepott inn i hjørnet slik at det dekker den motsatte veggen og videre skjold veggen. En malerens spatel er et verktøy som er formet som en malers pall kniv og har en tynn, bred blad. Dra både slikkepott og kanting verktøyet ned veggen for å overføre malingen bare til aksent vegg.

6 Vent 24 timer og deretter male aksent vegg. Venter en 24 timer før du tar av malerens tape.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com