Hvordan rengjøre et kjøleskap med natron og eddik

November 21

Hvordan rengjøre et kjøleskap med natron og eddik


Kjøleskapet kan være kilden til utfordrende kjøkken lukt og søl, men du trenger ikke å ty til sterke kjemikalier for å holde det rent og glitrende. Rengjør et kjøleskap med natron og eddik i stedet, vel vitende om at du bruker naturlige ingredienser som ikke vil skade din helse eller miljø. Ikke bare kan du fjerne gjenstridige lukt med natron, de to ingrediensene sammen reagere med fizzing bobler å slå ut flekker.

Bruksanvisning

1 Hell ca 1/2 kopp natron i en liten bolle og tilsett nok hvit eddik for å lage en tykk pasta. Rør ingrediensene godt før du kombinere dem helt.

2 Fjern all mat fra kjøleskapet. Gå gjennom matvarer og kast eventuelle matvarer som er siste friskhet datoer eller er uspiselig. Ta en flyttbar hyller ut av kjøleskapet.

3 Fukt en rengjøring fille med varmt vann og tørk av innvendige flater i kjøleskapet.

4 Plasser en liten mengde av natron og eddik lim på en fuktig rengjøring fille og begynne å gni innsiden flater av kjøleskapet - inkludert innsiden av dørene - med lim for å rense det. Fortsett rengjøring av alle innvendige overflater med lim før du fjerner alle synlige flekker.

5 Dypp den gamle tannbørsten i natron og eddik og bruke den til å skrubbe trange sprekker.

6 Skyll rengjøring fille med varmt vann og bruke den til å skylle bort natron og eddik. Fortsett å skylle kluten ofte med varmt vann før du er ferdig å fjerne alle rester av natron og eddik.

7 Bruk natron og eddik lim å skrubbe noen hyller du fjernet fra kjøleskapet. Skyll hyllene godt med varmt vann etter at du er ferdig med å skrubbe dem.

8 Kombiner 1/4 kopp natron, 1 ss. oppvaskmiddel og omtrent en kopp hvit eddik i sprayflaske. Rist ingrediensene godt å kombinere dem. Spray natron og eddik spray på utsiden overflater av kjøleskapet. Tørk utsiden av kjøleskapet med en fuktig klut for å fullføre rengjøring av kjøleskap.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com