Vil vaskemiddel Kill Grass?

August 25

Vil vaskemiddel Kill Grass?


Gress trives under bestemte forhold, og tilsynelatende ufarlige forhold kan drepe den. Et stoff som vaskemiddel, mens trygt for klærne dine, kan bety slutten på din velstelt plen. Enten du søler vaskemiddel uhell eller bruke det som et insektmiddel, må du være forsiktig for å hindre den fra å drepe gresset.

Sikkerhet for Grass

Selv såper er ikke iboende skadelige for gress, inneholder vaskemiddel spesielt ingredienser som skader gress, men ikke nødvendigvis drepe den. Når du bruker vaskemiddel som en del av et insekt spray, fortynne det tungt med vann. The University of Rhode Island anbefaler en utvanning av ikke mer enn 3 prosent vaskemiddel, eller litt mindre enn 2 ss. vaskemiddel for hver liter vann.

Vann

Ifølge American Rhododendron Society, er vann et effektivt insektmiddel uten de skadelige effektene av vaskemiddel. Vann-stresset planter er ofte mer utsatt for skadeinsekter, og edderkopp midd og bladlus kan holdes i sjakk med jevnlig vanning. Vann plenen før du prøver andre metoder.

Forhindre Skade

Vann kan også stoppe de skadelige effektene av vaskemiddel. Akkurat som soaking gress med vann løser opp skadelige salter, utvanner det også vaskemiddel og sprer den i området. Sug gresset med en liter vann for hver 1/2 kopp vaskemiddel du anslå du sølt. Dette gir en 3-prosent fortynning av vaskemiddel, som er trygt for gress.

Killing Grass Naturligvis

Hvis du ønsker å drepe gress, bruke salt i stedet for vaskemiddel. I motsetning til vaskemiddel, er salt sikker på å drepe gresset i stedet for å skade den. Dekk den uønskede gress med salt for å tørke den ut og frata det av næringsstoffer. Hvithet i jorda er et tegn på salt fungerer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com