Hvor mye Sun Does Meyers Zoysia behov?

November 26

Zoysiagrass (Zoysia spp.) Er en varm årstid gress hører hjemme i Japan, Kina og Sørøst-Asia. Meyer zoysia er en forbedret utvalg av Zoysia japonica, en de tre hoved zoysia arter. Zoysia gress varianter som meyer zoysia variere på grunn av deres vekst krav og utseende.

kulturelle Krav

Meyer zoysia vokser godt i områder med delvis skygge. Gresset er vel tolerant av kald temperatur og egner seg til overgangssoner med varme og fuktige somre som ikke støtter veksten av kjølige sesongen gress. Vintrene i disse regionene er for kaldt for varme årstid gress som Bermuda.

Bakgrunn

Gresset utvalg ble i fellesskap lansert av United States Department of Agriculture og United States Golf Association i 1951. Meyer zoysia er oppkalt etter en oppdagelsesreisende fra United States Department of Agriculture, Frank N. Meyer som var den første til å samle zoysiagrass frø fra Korea i 1905.

vekst Habit

Meyer zoysia er en relativt tregere etablere zoysia variasjon og forplanter seg gjennom sprigs eller torv. Gresset vokser inn i en tett torv og grov tekstur. Variasjonen har en høyere hastighet for spredning enn andre zoysiagrasses gjør. Magasiner ofte annonsere Meyer zoysia som en super gress.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com