Hvordan lage en vanntett Pebble yttervegg

September 8

Hvordan lage en vanntett Pebble yttervegg


Yttervegger vises vanlig og uinteressant når de er ferdige med flat betong eller stukkatur. Gjør din yttervegger ser mer ekstraordinært ved å bruke en dekorativ, vanntett finish til dem. For eksempel foreta en yttervegg ser mer dynamisk og rustikk ved å bruke småstein over dens overflate. Profesjonelle håndverkere kan bruke småstein på vegger, men budsjettet kan ikke gjøre deg i stand til å ansette en profesjonell. Spar penger ved å lage en stein vegg selv ved hjelp av billig Oppussing forsyninger.

Bruksanvisning

1 Spre en 1/2-tommers tykt lag av medium fugemasse over hele overflaten av den utvendige veggen ved hjelp av en murskje. Påfør fugemasse i et jevnt lag.

2 Skyv runde småstein halvveis inn i fugemasse, avstand hver småstein 1/8 tomme fra hverandre. Mørtelen skal squish ut mellom hver småstein. Dekk hele ytterveggen med småstein.

3 Skrape sparkel over toppen av småstein, som vil presse overflødig fugemasse inn i området med for lite fugemasse.

4 Tørk av overflaten av hver småstein bruke en vaskeklut. La hele pebble dekket veggen for å lufttørke i 12 til 18 timer.

5 Fyll en maling brett med klar, vanntett, utvendig mur maling og deretter påføres en maling roller i mur maling. Utvendig mur maling vil følge på steiner og småstein, holde steinveggen værfast og bedre i stand til å motstå skader.

6 Påfør vanntett mur maling i en middels tykt lag over hele pebble-dekket veggen. La ruglete yttervegg tørke i 6 timer.

Hint

  • Hvis malingen fortsatt er våt, dekker veggen med en presenning hvis været blir regnfull.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com