Design Kriterier for en planteskole

November 19

En gartneri gir et skjermet miljø der folk kan starte frøplanter, pleier vanskelige å dyrke planter og lage nye varianter. Som du planlegge din barnehage, er det flere stykker av designkriterier for å vurdere som vil gi plantene en trygg og komfortabel voksende miljø.

Building Størrelse og beliggenhet

Bestem deg for en plassering for en bygning som oppfyller dine planting behov. En bygning som er minst 10 fot med 10-fot vil gi nok plass til å starte seedlings for din egen hage. Hvis du planlegger å heve planter til å selge, vil du trenge en større bygning - minst 1000 kvadratfot.

I vurderingen av en plassering for et drivhus, velge et område fritt for trær og overhengende trær som kan blokkere sollys. Hvis du setter i en innvendig belysning, trenger du ikke å bekymre deg for trær.

Planting Room Design

Del din barnehage i områder hvor du kan starte frø i jord, vann dem før de spire og pleier dem før de er klare til å plante. Også satt av plass til å vokse modne frøplanter. Bruk lange tabeller for planting bokser. Hvis du ikke har nok sollys, installere lav-hang lys.

Vanning systemer

Utforme et system for å gi vann til alle områder av din barnehage. Dette kan gjøres med slanger eller misting systemer som kommer til planting bokser eller gjennom en kilde som tillater folk å vann planter for hånd. Hvis du har en stor barnehage vil du antagelig ønske en automatisk vanningssystem.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com