Slik fjerner Fence Flekker

September 28

Slik fjerner Fence Flekker


Fence flekker kan legge til stil og skjønnhet til eksisterende gjerde, samtidig beskytte fekting fra eksterne forhold. Stain gjerder hvert tredje til femte år for å holde tre sunn og vakker. Fjerne gamle flekken kan være en tidkrevende jobb, men bør gjøres før farging gjerdet. Jernvareforretninger selge spesielle gjerde renere som fjerner gjerdet av eksisterende flekken. Pare renere med en høytrykksvasker vil rense treverket for rusk og skitt, og etterlater deg med en vakker gjerde å farge fra bunnen av.

Bruksanvisning

1 Spray gjerdet med en hageslange for å fjerne overflødig rusk eller rester. Dette klargjør tre for rengjøringsmiddel.

2 Hell rengjøringsmiddel inn i en hage sprøyta. Spray gjerdet for å mette treverket med støvsugeren. La renere å suge inn i treet for tjue minutter.

3 Sett høytrykksvaskeren til den bredeste innstillingen ved å dreie på munnstykket. Stå en fot bort fra gjerdet og begynne å skylle rengjøringsmiddel av med høytrykksspyler. Fortsett denne prosessen til hele gjerdet er ren.

4 La gjerdet tørke i minst 24 timer før du prøver ny beis eller vedlikehold. Sjekk for eventuelle fargede områdene som kan trenge en ny behandling av støvsugeren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com