Slik Care for Gerbera Med Leaf Mold

September 29

Gerbera tusenfryd er en vakker tillegg til en hage. De lyse farger og myke dufter lage flotte buketter som kan vises innendørs også. Men i likhet med andre blomster, kan Gerbera tusenfryd bli infisert med ulike bladformer som er skadelig for deres generelle helse.

Bruksanvisning

Slik Care for Gerbera Med Leaf Mold

1 Identifisere hvilken type mold som har utviklet på bladene. Tre vanlige mold sykdommer som kan påvirke gerbera tusenfryd er grå mugg, blad spot sopp og hvit pulveraktig mugg. Hvis du er usikker eller ute av stand til å finne ut hva slags mugg påvirker anlegget, har noen, som din lokale blomsterhandler, diagnostisere type for deg.

2 Fjern de berørte områdene av anlegget samt døde blader og annet rusk rundt anlegget på bakken.

3. Tørk de enkelte blader av planten. Typisk kan dette trinnet utføres med en liten myk håndkle. Pat bladene forsiktig for ikke å forårsake ytterligere skader på anlegget ved å rive bladene.

4 Redusere nivået av fuktighet i luften at anlegget er utsatt for hvis mulig. Hvis voksende plante innendørs, plassere anlegget i nærheten av en avfukter. Dersom anlegget er utendørs, kan det kreve transplantere til et annet sted.

5 Plasser anlegget slik at det er tilstrekkelig ventilasjon for alle utsatte overflater av anlegget. Tillater luft å bevege seg fritt rundt anlegget vil bidra til å opprettholde tørre blad overflater.

Hint

  • Forskjellige planteformer overføres mellom plante overflater av luften. Dersom anlegget har vært utsatt for en slik type form er det viktig å behandle anlegget så snart som mulig for å hindre ytterligere mugg growth.Do ikke vann på plantene fra oven, da dette fører til at fuktighet for å bli fanget på bladene og bladene, dermed irriterende problemet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com